DjDave Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 Od dłuższego czasu mam problem z gadu. Objawia on się w ten sposób że gadu samoczynnie przechodzi w tryb niedostępny. Nie jest to wina komunikatora ponieważ prubowałem gg 7.7 nowe gg a nawet tlen. Nie jest to też wina komputera bo problem ten występuje również na innych komputerach z innymi antywirusami (ja mam BitDefender IS 2009 + Ad-Aware) itp. Korzystałem z gg serwer changer i zauważyłem że gadu w momencie gdy się rozłącza zmienia serwer, pomimo tego że ten serwer działa dobrze. Dodam że gdy gadu przejdzie w stan niedostepny, po ustawieniu statusu dostępny nie dostaje wiadomości które były wysłane po rozłączeniu. Problem ten występuje nawet gdy ustawiony jest status niedostępny (znika ustawiony opis) Uważam że główny problem leży w samoczynnej zmianie sererów lecz nie mam pojęcia czym jest to spowodowane. Proszę o pomoc poniważ czasami takie obiawy występują nawewt co kilkadziesiąt sekund i czasami trudno wytrzymać coś takiego nerwowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Na innym komputerze jest jednocześnie odpalony Twój profil GG. Albo ktoś Ci rypnął hasło. Edytowane 18 Czerwca 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjDave Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Na innym komputerze jest jednocześnie odpalony Twój profil GG. Albo ktoś Ci rypnął hasło.Zmieniłem hasło i nic nie pomogło Edytowane 18 Czerwca 2009 przez DjDave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...