durczyn Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Witam, chciałbym sie spytać czy takie ułożenie głośników nadaje się do odbioru 5.1. Nie mam innej możliwości więc pytanie czy tak sie opłaca założyć... 2 schematy w zależności od biurka ewentualnie jakieś propozycje ? Jest dość wąsko w pokoju, a stojące stelaże by sie nie zmieściły z resztą no i kablem głośnika jestem ograniczony by nim wywijać zbytnio Edytowane 19 Czerwca 2009 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) oczywiscie pozycja 2 (pomijam wymiary i proporcje ) ale monitory przednie troszke od przodu i jest git Edytowane 19 Czerwca 2009 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) biurko mam na chwile obecną jak nr 1, kierunek głośnika (tylnych) można by przestawić w stornę fotela do przodu ale wymagało by to przedłużenia kabla, co nie wiem czy jakości nie pogorszy. Zakładając że wepchnął bym stojaki... bo tak jak jest na rysunku to wiercenie dziury w ścianie. Pytanie ważne, czy jak przedłuże kabel od głośników, strace na jakosci ? Edytowane 19 Czerwca 2009 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) nie (o ile dobrze to zrobisz) -dobry kabel -lutujesz (mozna dobrze skrecic ale zalecam kapke cyny) -izolujesz i tyle Polaczenia na pająka kabli moze miec wplyw na dzwiek Edytowane 19 Czerwca 2009 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 na pająka rozumiem, przedłużenie kable drugim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 i pamiętaj, że dla każdej pary głośników musisz mieć kable o takiej samej długości i rodzaju, żeby opór stawiany przez kabel był jednakowy dla każdego z kanałów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...