Carolco Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Cześć, nie wiesz czasem co jest grane? - odpalam jakikolwiek film na youtube i słyszę tylko dźwięk, obraz jak się pojawia to skacze, zmniejsza się jego rozmiar i zaraz zwiększa w bardzo szybkim tempie, wcześniej wszystko było ok - co to może być?. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Spr na innej przeglądarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carolco Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Spr na innej przeglądarce Próbowałem wcześniej z explorerem, jest dokładnie to samo, wirusów nie mam - sprawdzałem, coś jest nie tak, wcześniej było dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Adobe Flash Playera, odinstaluj i od nowa zainstaluj świeżą wersję z www Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...