vicks Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Szukam programu który będzie co minutę automatycznie powtarzał alarm, niby prosta rzecz ale jakoś nie umiem znaleźć :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagusia Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 ja znalazłam program Computer Alarm Clock 2.7 nie wiem czy działa tak jak byś tego chciał bo go nie testowałam, ale zobaczyć możesz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vicks Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Jest bardzo fajny, rozbudowany, ale niestety nie ma opcji "ustaw alarm co ... minut" :sad: musiałbym ustawić 35 osobnych alarmów, każdy w odstępie 1 minuty. Chyba będę musiał dać spokój z treningiem przez taką duperele :lol: A może jakiś programista na forum się nudzi i wyskrobie kilka linijek? B-) gui piękne być nie musi, ma działać i tyle, fajnie jakby można było własną mp3 ustawić na dźwięk alarmu. Edytowane 20 Czerwca 2009 przez vicks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...