Skocz do zawartości
Junior

Co sądzicie o Volcano 11

Rekomendowane odpowiedzi

Z boku już mam wentyla zamontowanego, co prawda nie na wysokości procka, troszkę niżej no, ale tak był oryginalnie założony. Chciałbym jeszcze wymienić wiatrak Tt na tego NOISEBLOCKER'a ULTRA SILENT S4..., ale go nie mogę znaleźć napisz mi jak możesz, w jakiej on jest cenie z góry dziękuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest pod ta sama nazwa w tym sklepie?, bo bym go od razu zamówił, i o ile jest cichszy od Tt i czy tak samo wydajny? Dzięki.

Jak możecie to podajcie mi jakieś linki gdzie będę mógł kupić ten wentyl NOISEBLOCKER'a ULTRA SILENT S?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... przeciez podalem Ci linka do tego wentyla pare postow wyzej, no coz podaje jeszcze raz: http://www.tuning.softmaster.pl/sklep.php?...44fc54fb59990c7

Wentyle sa na dole strony miedzy innym stuff'em...

Co do glosnosci tego wentyla to jest ona nieporownywalna z niczym co dotad slyszalem, na max obrotach (3200) fakt slychac go dosyc mocno ale porownujac go do Smart Fun II z V11, brzmi on jak Fale Dunaju Straussa a Smart Fan jak Master Of Puppets Metallc'i... hehehe

Ja mam go ustawionego na 2200 obrotow i przy takiej predkosci jest on nieslyszalny przy zamknietej obudowie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polerke najlepiej robic papierem wodnym najpierw 1800 , pozniej 2000 i na koniec 2200 potem mozna uzyc jeszcze pasty polerskiej np.TEMPO i masz lustro jak ze sklepu (najlepiej polerowac na szkle, wody nie zalowac, komponenty mozna zdobyc u lakiernika samochodowego)

Wyszlifowłlem spod radiatorka w V11, lecz po 2 tygodnach zaczal mi śniedzieć, czytałem cos ze można go wypolerować pasta TEMPO i kupiłem taka DO CZYSZCZENIA I NABLYSZCZANIA WSZYSTKICH RODZAJOW KAROSERII- PASTA WOSKOWA TEMPO K2, gdzie jest adnotacja - łatwo palna- czy mogę jej użyć do polerowania V11? Przepraszam za podpinkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi