tom256 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Mam zintegrowany blok wodny z pompka Swiftech Drive 350, problem z tym ze złamany jest jedno z wyjść,. Ktoś może ma pomysł czym można to skleić? Oto jak wygląda blok: http://realitynet.pl/e107_plugins/content/...p?content.351.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darusiak Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 poxipol ale chyba lepszym rozwiązaniem byłoby dokupienie top'u do ddc+ top do apogee gt/x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 poxipol ale chyba lepszym rozwiązaniem byłoby dokupienie top'u do ddc+ top do apogee gt/x zadne topy tu nie pasuja. Kolega chyba nie czytal forum. sprobuj kleic "twardym" klejem do tworzyw sztucznych. inaczej sie chyba nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 zadne topy tu nie pasuja. Kolega chyba nie czytal forum. sprobuj kleic "twardym" klejem do tworzyw sztucznych. inaczej sie chyba nie da . A jak pasują to co ? http://martin.skinneelabs.com/Swiftech_Apo...ive_Review.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 spod prawie taki jak w GTX-ie tyle ze zamiast gwintów na sruby zrobili otwory na sruby z łbem stożkowym wkrecanymi od dołu bloku takze trzeba by specjalny top do tego ;) jak cos to PW :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Tylko jest jeden problem, po zastosowaniu nowego topu tracę blok wodny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Musisz wtedy mieć top na blok i na pompkę :P ale zyskasz: +10 pkt lansu +lepszą wydajność Wady: -wc zajmuje więcej miejsca -musisz wydać ~100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choody92 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 Maniak napisał, że może ci dorobić. Napisz do niego PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom256 Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Byłem w zakłdzie spawania plastyku i pospawali mi ta końcówkę. Mam jeszcze jedno pytanie, Swiftech bardzo się grzeje. Mam na procesorze w IDLE 50stopni, w stresie temperatura potrafi wzrosnąć do ok 93 stopni, możliwe ze winien jest czujnik temperatury w procku (ponoć E8200 mały taką przypadłość), jednak sam Swiftech mimo wszystko jest bardzo gorący(nagrzewa sam siebie). Podłączona do wody grafa (blok to Zalman) ma w idle 30stopni, płyn chłodzący to FeserONE. Edytowane 10 Lipca 2009 przez tom256 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Byłem w zakłdzie spawania plastyku i pospawali mi ta końcówkę. Mam jeszcze jedno pytanie, Swiftech bardzo się grzeje. Mam na procesorze w IDLE 50stopni, w stresie temperatura potrafi wzrosnąć do ok 93 stopni, możliwe ze winien jest czujnik temperatury w procku (ponoć E8200 mały taką przypadłość), jednak sam Swiftech mimo wszystko jest bardzo gorący(nagrzewa sam siebie). Podłączona do wody grafa (blok to Zalman) ma w idle 30stopni, płyn chłodzący to FeserONE. grafa w normie. wiec gdyby sie taka temperatura na procku utrzymywala, to grafa by sie podgrzewala. pewnie masz walniety czujnik na procku. a swif sie grzeje, bo to pompka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...