brunneriusgreyna Opublikowano 19 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Witam! Po tym jak się naczytałem i nasłuchałem postanowiłem się złamać i zdradziłem "dżiforsy" i przeszedłam na drugą stronę mocy ;) No i po dniu używania, muszę powiedzieć, że patrząc obiektywnie to zrobiłem dobrze i zadowolony jestem :) i żałuje, że wcześniej tego nie zrobiłem Jest jednak małe ale, karta nie kręcona a uparcie mi się w 3D przełącza jak wyświetlam w trybie dwuekranowym, czyli monito (LCD) do dvi telewizor (LCD) do dsub a karta wtedy w 3d. Jest to wysoce niepożądane, gdyż 90% czasu komp chodzi w takim tandemie. Jest jakaś recepta żeby działała w 2d i żarła mniej? Pomóżcie. Edytowane 19 Czerwca 2009 przez brunneriusgreyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokar11 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jedyne wyjście to Ati Tray Tool i poustawianie własnych profili 2D i 3D. Niestety mam ten sam problem. Podejrzewam że jest to problem ze sterownikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 No właśnie, tylko jak się poustawia własne profile to przy używaniu kompa i oglądaniu filmu jednocześnie robi się na telewizorze efekt jak przy wyłączonym v-sync w jakimś "efpeesie". Sit by takiego buga, bo poza tym to z przesiadki jestem zadowolony. Może poprawią w którejś wersji sterów. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...