STRx Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Wszędzie w ustawieniach itd poustawiałem 5+1. Mimo to nawet w sterownikach na odsłuchu dzwięku przedstawiają się tylko 2. Dodam że w zależności od tego pod jaki kanał podłącze grają albo przednie albo tylnie albo sub..:P Głosniki Genius 5100 Karta muzyczna Sound Blaster X-Fi mX Xtreme Gamer System XP 32bit SP3 Problem wydaje się być banalny ale poprzednie 5+1 mi grały zawsze normalnie. :P Edytowane 20 Czerwca 2009 przez STRx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) A jak masz je podłączone w ogóle? Przejściówki 2RCA na małego jacka? Ustawiasz wtedy w panelu który kabel jest który i wsio ryba. U mnie na integrze jest problem o tyle, że mam duże przejściówki i wszystkie trzy mam w jednym rządku + ustawienia audio. Wszystko śmiga. Edytowane 20 Czerwca 2009 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRx Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Podłączam je przez AUX bez przejściówek. Edit: gdy podłączam je przez 5+1 działaja równiez tylko pojedyncze głosniki. Albo przednie albo tylnie albo center. A w sterownikach od muzycznej nie widze nigdzie wyboru odpowiedniego kabla pod kolor... Edytowane 20 Czerwca 2009 przez STRx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Na dźwiękówce masz trzy małe jacki - po jednym na każdy kanał: przednie, tylne, sub & center. Przejściówki z 2RCA na mały jack i śmiga. AUX jest na dwa kanały - patrz art. http://www.purepc.pl/audio/genius_SW_HF_5100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STRx Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Na dźwiękówce masz trzy małe jacki - po jednym na każdy kanał: przednie, tylne, sub & center. Przejściówki z 2RCA na mały jack i śmiga. AUX jest na dwa kanały - patrz art. http://www.purepc.pl/audio/genius_SW_HF_5100. Wiem wiem, już jest ok. Dźwięk szedł zwyczajnie tylko z jednego kanału i to było problemem. Dzieki za pomoc i sugestie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Wiem wiem, już jest ok. Dźwięk szedł zwyczajnie tylko z jednego kanału i to było problemem. Dzieki za pomoc i sugestie. :) Manuale nie gryzą. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...