Skocz do zawartości
MK

http://www.wiejski.tuning.prv.pl/

Rekomendowane odpowiedzi

http://members.lycos.co.uk/bitchxpl/poldi181.jpg

Noo to jest ciekawe - poldek cabrio - w sumie, to druga wersja poldka miała najlepsze światła z przodu - 4 okrągłe - mogli to kontynuować - bo tylne światła, to każdy jeden poldek ma skopane.

Nie rozumiem co im się niepodoba w niektórych samochodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Autor stronki ma chyba kompleksy i nie pokolei w głowie...

Właściciele niektórych aut przesadzili ze spojlerami itd. Jednak większośc aut to super wykonane bryczki i dla ich właścicieli nalezy się wielki ukłon i podziw...

Widziałem osobiscie czarne VW polo na zlocie w ZG 3 Maja tego roku i moge powiedziec tylko że podziwiam włożoną prace, wykonanie auta, dopieszczenie szczegółow itd... Autor stronki pisze że tony plastiku dołożono w tym polo a to wszystko gooowno prawda, bo zderzaki to standard , tylko że wygładzone i z przodu jest dokładka od spodu ok 4 cm i to wszystko... Jak rozmawiałem teraz z włascicielem tego auta stwierdził że jak to wszystko czytał to wyszło że jest wiesniakiem/dresem/kombinatorem... Mogę powiedziec że znam osobiscie właściciela tej polówki i napewno nie jest on wiesniakiem/dresem itd..

Tuning to jego pasja i tyle...

Odnośnie szpachlu o którym pisze autor stronki przy każdym prawie aucie to mogę się założyć że w wiekszości aut pokazanych na tamtej stronce szpachlu jest mniej niż na sporej więszości aut jeżdzących po polskich drogach, które zostały przywiezione z zachodu po "lekkich słuczkach"...

Wygląda na to że autor stronki zebrał sporo fotek z netu i do tego dorobił bezsensowne opisy...

Jesli chodzi o poldka cabrio to z tego co mi wiadmo jest to Virtual Tuning.. (a szkoda że tylko virtual..)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie nie zdziwie się jak za jakis czas pojawi sie stronka w której gośc będzie nalewał sie ze stuningowanych obudów komputerowych...

Jesli chodzi o autka jesli wszystko jest ok spasowane, wykonane, nie ma przesady i nadmiaru spojlerów to jest oki.. Zazwyczaj b. razi mnie jak auto ma na max poszerzone nadkola a w nich schowane felgi z oponkami (tzw. "rowerówki")...

a o polówce o której pisałem możecie poczytac tutaj.. http://bluebox.zary.com.pl/auta/polo/vw_polo.htm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

owszem, niektore bryki sa ql, ale np. jak ja widze przed moim blokiem jak jedzie 4 lysoli w maluchu pomalowanym na czerwono z zoltymi pasami i z 4 spojlerami wilekosci takiego od porsche i sa takie 4 na tylnej klapie silnika........to sie nie nazywa tuning tylko zuloskie przerabianie wozow.....a i jeszcze kaszlak bez wydechu i z silnikem seryjnym to byl a najlepsze to ze te spojlery waza okolo 20kg :lol: :lol: hehe wtedy kaszlak to nie jedzie wogule :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

:lol:  

niektore furki rzeczywiscie niezle, ale wiekszosc to takie dresiarskie maluchy i polonezy. btw chyba zrobie fotke skodzie favorit sasiada :D a i jeszcze fajne niektore nazwy, np. "Total Rozpizd Golf Contest" :lol:

Fajny malacz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee....co oni w sumie chcą w sumie od tych samochodów- kto co lubi i ile ma kasy- mi się większość wózków podobała, nawet ten p.ierdopęd u góry ;) Autorzy zdjęć przypieprzają się za byle spojler- zazdroszczą i tyle- a ja żadnego swojego autka nie mam :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi