MK Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Zobaczcie Prawdziwy tjuning!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A tam nić wielkiego :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Aż oczy bolą :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A tam nić wielkiego :-)no nie mów ze nie widziałes tavrii z pługiem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mod:3d Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 xtra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ten punto z tym spojlerem jest z wrocka - widzialem go juz ta pierwsza bejca jest ql - nie wiem co oni od niej chca :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 http://members.lycos.co.uk/bitchxpl/poldi181.jpg Noo to jest ciekawe - poldek cabrio - w sumie, to druga wersja poldka miała najlepsze światła z przodu - 4 okrągłe - mogli to kontynuować - bo tylne światła, to każdy jeden poldek ma skopane. Nie rozumiem co im się niepodoba w niektórych samochodach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Nie wiem o co ci chodzi. Kilka furek jest naprawde fajnych. Nie zaprzecze tez ze kilku wlascicieli tych furek to niezle wiesniaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ja ostatnio widzialem tuning wlasnej roboty - polonez z rura wydechowa zrobiona z rynny, loool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 hyhy fajna www;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja mam apel. Niech autor tej strony pokaże nam swoja bryczke. Strasznie mnie interesuje jak powinien wygladac wzor do nasladownia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nie no kilku "tfurców" bozia dawno opuściła ale kilka niezłych furek też jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nic ciekawego :( pelno jest takich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Autor stronki ma chyba kompleksy i nie pokolei w głowie... Właściciele niektórych aut przesadzili ze spojlerami itd. Jednak większośc aut to super wykonane bryczki i dla ich właścicieli nalezy się wielki ukłon i podziw... Widziałem osobiscie czarne VW polo na zlocie w ZG 3 Maja tego roku i moge powiedziec tylko że podziwiam włożoną prace, wykonanie auta, dopieszczenie szczegółow itd... Autor stronki pisze że tony plastiku dołożono w tym polo a to wszystko gooowno prawda, bo zderzaki to standard , tylko że wygładzone i z przodu jest dokładka od spodu ok 4 cm i to wszystko... Jak rozmawiałem teraz z włascicielem tego auta stwierdził że jak to wszystko czytał to wyszło że jest wiesniakiem/dresem/kombinatorem... Mogę powiedziec że znam osobiscie właściciela tej polówki i napewno nie jest on wiesniakiem/dresem itd.. Tuning to jego pasja i tyle... Odnośnie szpachlu o którym pisze autor stronki przy każdym prawie aucie to mogę się założyć że w wiekszości aut pokazanych na tamtej stronce szpachlu jest mniej niż na sporej więszości aut jeżdzących po polskich drogach, które zostały przywiezione z zachodu po "lekkich słuczkach"... Wygląda na to że autor stronki zebrał sporo fotek z netu i do tego dorobił bezsensowne opisy... Jesli chodzi o poldka cabrio to z tego co mi wiadmo jest to Virtual Tuning.. (a szkoda że tylko virtual..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 hehe to sie nazywa tjuning daj dziecko autko :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 W sumie nie zdziwie się jak za jakis czas pojawi sie stronka w której gośc będzie nalewał sie ze stuningowanych obudów komputerowych... Jesli chodzi o autka jesli wszystko jest ok spasowane, wykonane, nie ma przesady i nadmiaru spojlerów to jest oki.. Zazwyczaj b. razi mnie jak auto ma na max poszerzone nadkola a w nich schowane felgi z oponkami (tzw. "rowerówki")... a o polówce o której pisałem możecie poczytac tutaj.. http://bluebox.zary.com.pl/auta/polo/vw_polo.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 owszem, niektore bryki sa ql, ale np. jak ja widze przed moim blokiem jak jedzie 4 lysoli w maluchu pomalowanym na czerwono z zoltymi pasami i z 4 spojlerami wilekosci takiego od porsche i sa takie 4 na tylnej klapie silnika........to sie nie nazywa tuning tylko zuloskie przerabianie wozow.....a i jeszcze kaszlak bez wydechu i z silnikem seryjnym to byl a najlepsze to ze te spojlery waza okolo 20kg :lol: :lol: hehe wtedy kaszlak to nie jedzie wogule :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 fajny jest tam mercedes 114....widzialem go w tamtym roku w wakacje na zlocie w Toruniu..... fajny tez byl lanos z NOS-em :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Najleprza jest Skoda Rapid- koleś nieźle przerobił karoserię. Tylko za dużo liczników trochę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ale najlepsza bryka na zlocie byl subaru IMPERZA WRX STi 280hp !! :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 mi sie podobał ten renault pomalowany w serek :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 no niezle sa niektore furki.... ale ja jakos nie lubie tak zmodyfikofanych autek ;) sa oryginalne... ale w razie wypadku to duze koszty.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 :lol: niektore furki rzeczywiscie niezle, ale wiekszosc to takie dresiarskie maluchy i polonezy. btw chyba zrobie fotke skodzie favorit sasiada :D a i jeszcze fajne niektore nazwy, np. "Total Rozpizd Golf Contest" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 :lol: niektore furki rzeczywiscie niezle, ale wiekszosc to takie dresiarskie maluchy i polonezy. btw chyba zrobie fotke skodzie favorit sasiada :D a i jeszcze fajne niektore nazwy, np. "Total Rozpizd Golf Contest" :lol: Fajny malacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 eee....co oni w sumie chcą w sumie od tych samochodów- kto co lubi i ile ma kasy- mi się większość wózków podobała, nawet ten p.ierdopęd u góry ;) Autorzy zdjęć przypieprzają się za byle spojler- zazdroszczą i tyle- a ja żadnego swojego autka nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ten maluch to juz przesada. Nie mam nic przeciwko skrzydlom ale 3!!!!!!!! to juz za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Skrzydlo w kaszlu jest potrzebne - samochod rozwija duze predkosci i wymaga lepszej aerodynamiki, ktorej nie zapewnia solidna karoseria - dobrze mowie co nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Mi sie podoba tico ze spoilerem od alfy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ogladając tą galerie aż sie przeraziłem, jaki beznadziejny gust mają właściciele tych samochodow i nie tylko :? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...