xacti Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 (edytowane) Witam, zakupilem niedawno Lenovo Y530. Wszystko fajnie, tylko że na baterii pracuje okolo 2 godziny. Ustawialem rozne tryby w standardowym centrum oszczedzania energii, jednak nic to nie dawalo. Zainstalowalem RMClock, nie potrafie jednak ustawic napiecia nizszego niz 1.1 (nie ma mniejszego na liscie). Zastanawiam sie, czy nie istnieje jakis wpis w rejestrze, lub plik w programie ktory za to odpowiada. Szukalem tez baterii pasujacej do tego laptopa, jednak nic nie znalazlem (potrzebuje baterii o wiekszej pojemnosci). Pozdrawiam :-) Edytowane 20 Czerwca 2009 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRANDMASTER Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 zakładka ADVANCED CPU SETTINGS na dole ustaw na MOBILE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Mam zaznaczone mobile :-) Jakies inne pomysly? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 sproboj Crystal CPUID Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 sproboj Crystal CPUIDW tym programie najnizsze jakie moge ustawic to 1.212v :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Ja mam u siebie podobnie,lapek inny co prawda ale i tak nie mogę ustawić innego niż 1,1v.Są one na liście ale kliknięcie na nie nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...