Leoben Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Cześć :) Przyszedłem tutaj z problem męczącym mnie już od pół roku. Sytuacja wygląda tak: grając w Counter-strike, gubie pakiety, co powoduje duże opuźnienia w grze, co za tym idzie? nie da się pograć. Ilość utraconych pakietów jest różna, w różnych odstępach czasu, niekiedy jest od 3-10 utraconych pakietów (opcja loss w CSie), a nie raz dochodzi do 40-50, ale to bardzo rzadko, tak czy siak problem występuje przez większość dnia i spokojnych momentów nie ma, jak już jest naprawdę dobrze to pakiety są w granicach 0-6, co i tak jest męczące i nie daje pograć. Dzwoniłem do dostawcy, twierdzą że robili wszelkie możliwe testy i wychodzi że z ich strony wszystko gra. Wina routera to napewno nie jest gdyż próbowałem łączyć bezpośrednio i problem był ten sam. Czy wina może leżeć w moim sprzęcie? karta sieciowa raczej odpada bo już wymieniałem, może to być od kabla? za wszelką pomoc będę naprawdę wdzięczny gdyż już nie wiem co mam począć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 możliwe że serwer na którym grasz jest przeciążony , inni nie mają tego problemu ? dla testu użyj winmtr na wskazanym serwerze i zobacz gdzie giną pakiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...