Gość Gumis1983 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 prosze o pomoc w zakupie plyty glownej pod 2 karty vga nvidi do 400zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 prosze o pomoc w zakupie plyty glownej pod 2 karty vga nvidi do 400zl to do zestawu z siga ? nie rob sli nie oplaca sie lepiej sprzedac ta grafe co masz i kupic jedna mocniejsza ;) jak kupisz jedna do odczujesz przyrost w kazdej grze a jak zrobisz sli to nie w kazdej odczujesz kopa , zreszta jest jeden problem ze sli i to sie jakos nazywalo mutli..cos tam ;p (mikro przyciecia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 rozumiem a ktora z plyt jest lepsza asus p5q czy asus p5ex38?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 rozumiem a ktora z plyt jest lepsza asus p5q czy asus p5ex38??p5e , lepszy system chłodzenia , pełne cf (x16) , ale powiedź jaki jest powód wymiany płyty , bo ten p5b nie jest taki zły a pod e5200 na pewno wystarcza (jedynie wsadzenie quada byłoby sensownym powodem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 (edytowane) niebawem mam zamiar zmienic na quada ponadto mam mozliwosc zmiany mojego mobo na asusa p5q z niewielka doplata i to jest glowny czynnik ktorym sie kieruje Edytowane 21 Czerwca 2009 przez gumis1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...