[Misiek] Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jak odinstalować HP ProtectTools Security Manager, bo sprawia mi trochę problemów. Kupiłem sobie laptopa i z czystej ciekawości chciałem sprawdzić działanie czytnika linii papilarnych i logowania z jego pomocą. Jakiś czas dobrze działało, do momentu aż któregoś razu jadąc pociągiem instalowałem VMware Player'a i wymagał ponownego uruchomienia. Wtedy to moim oczom ukazał się błąd: The server could not access the Credential Manager server. Pogooglałem i okazało się, że to przez ten cały czytnik. Wyłączyłem w opcjach HP. Pokazał się komunikat, że wymaga ponownego uruchomienia. Tak też zrobiłem i odtąd miałem za każdym razem jak wyłączałem i włączałem laptopa okienko z konfiguracją czy instalacją aktualizacji Windows, zawsze było 3/3. Chciałem to odinstalować przez Dodaj usuń programy. Najpierw kazało mi odinstalować File Sanitizer i coś tam BIOS HP Protect, czy jak to się tam nazywało. OK. Zrobiłem, próbuję odinstalować. Dostaję komunikat, że jakieś templaty linii papilarnych mam nie usunięte i muszę je usunąć, ale był komunikat, czy kontynuować, dałem tak, wpisałem hasło logowania Windows i [gluteus maximus]. Nie wywaliło błędu jakiś tam pasek przeleciał do końca. A HP ProtectTools Security Manager jak był tak jest. Mało tego, za każdym uruchomieniem Windows, wszystko się ładuje szybko do tray'a, a na to ciach!o muszę czekać i czekać. Dopóki to się nie załaduje, nie mam netu na przykład. Jak się tego pozbyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...