ravenclaw Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Mam problem no więc pisze strone dla mojej informatyczki za 6 na koniec roku. I wystapile problem http://2lojaslo.w.interia.pl/osia.html zobaczcie tam nie działa grafika nie wiem dlaczego. Zmieniałem nazwy katalog, obrazki które działają podstawiałem ich adresy żeby zobaczyć czy działa i [gluteus maximus] nie działa nie wiecie w czym może być problem może coś w kodzie html?? Prosze o Pila odpowiedz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nie wiem jak zmieniales, ale jak ja patrzylem to masz zle podane sciezki do obrazkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A jakie maja byc?? Bo nie wiem bo sprawdzalem .../images/image1.jpg /images/image1.jpg i [gluteus maximus] nie działa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 http://2lojaslo.w.interia.pl/images/image2.jpg tam powinny być (btw: interia?) a ich tam nie ma ;] Czyli na roocie www powinieneś stworzyć katalog images/ i obrazki do niego wrzucać. BTW: pamiętaj o wielkości liter ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Dzięki zobacze czy zadziała:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 stworzyłem i nie działa;( chyba sie zabije czekam na dalsze porady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Kurczę. Źle wrzuciłeś bo nie ma. Podaj mi strukturę katalogów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 tak jak dla mnie to wszystko jest OK ale moze cos przeoczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Już działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Nie wiem co to było ale zmniejszyłem zdjęcia na kompie żeby mniej zajmowały i zadziałało jak je wysłałem ponownie i zmieniłem format na gif i po zmianie kodu działa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 A miałeś w kodzie odwołanie do jpg wcześniej? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 zdjęcia były jpg więc odwołanie też było jpg zmieniłem format zdjęć na gif i odwołanie na gif;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Huh ;] i tak coś zwaliłeś [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ale co znowu zwaliłem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 dziala, nie nerwowo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 oki spox:) Dzieki!!! Myslałem że nie bedzie działało ale się udało. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...