Sh4dow Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Potrzebuje programu-serwera pod Win32 który przekieruje mi połączenie na wskazany przeze mnie adres. Chodzi mi o coś takiego jak serwer proxy SOCKS 4\5, że po połączeniu się na wskazanym porcie serwer łączy się dalej do przypianego adresu, ale bez konieczności obsługi protokołu, czyli tak jakby chodzi o stworzenie "bramki". Przykład: Mam serwer dedykowany - mojserwer.net. Przypisuje "serwer1.com:1234" do portu 22001 i "serwer2.com:2345" do portu 22002. Łącze się do mojserwer.net:22001, następnie serwer łączy się z serwer1.com:1234 i przekazuje mi to połączenie. Ja widzę jedynie jedynie adres mojserwer.net nie widząc serwer1.com a serwer1.com otrzymuje połączenie od mojserwer.net nie znając mojego adresu, z którego sie połączyłem. W przypadku połączenia na porcie 22002, połączę się z serwerem serwer2.com:2345, który zobaczy jedynie mojserwer.com jako adres źródłowy połączenia przychodzącego. Zna ktoś taki program? Edytowane 21 Czerwca 2009 przez Sh4dow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Z tego co się orientuję taką funkcję pod windą obsługują tylko programy komercyjne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4dow Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jesteś w stanie podać jakąś nazwę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...