BinoKomputer Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 (edytowane) Witam! Posiadam telefon SE K550i i mam pytanie czy taka pamięć wejdzie do mojego telefonu? Lekko różni się od mojej 256mb, ma takie "ząbki" a ta Goodrama jest gładka. http://x-kom.pl/index.php?show_prod=27955 PS: Jeżeli nie to proszę doradźcie mi inną kartę z tego sklepu. Edytowane 21 Czerwca 2009 przez BinoKomputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D3s3rttt Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 A jakiej firmy masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Co ma firma do rzeczy? Kup kartę zgodną z Twoim telefonem. Se k550i obsługuje karty Memory Stick (Micro) -M2 a nie Micro SD. Potrzebujesz M2 4GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 K550 nie obsluguje kart wiekszych niz 2GB. Co wiecej, jak wspomniano wczesniej musza to byc Memory Stick M2 a nie microSD/TrashFlash. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) K550 nie obsluguje kart wiekszych niz 2GB... Od kiedy ??? K550i ma szybki procesor ,zaleca się stosowanie do niego kart nie większych jak 4Gb. A obsłużyć może i 8Gb ale problem w tym ,że może się wtedy zacinać . Edytowane 28 Czerwca 2009 przez pawlack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Od kiedy ??? Od zawsze, przynajmniej oficjalnie: klik - kliknij na "zobacz pelny zakres". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 "Oficialne" dane możesz sobie gdzieś wsadzić... K750i teoretycznie też nic większego niż 2GB nie jest w stanie obsłużyć, a u kumpla od 1,5 roku taka śmiga. Co prawda ma czasem ścinki przy wczytywaniu plików z karty, ale poza tym wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 4 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2009 K750i obsłuży 4GB K550i - 8GB, tylko obsługuje M2 a nie misroSD jaką chce kupić autor wątku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaan Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Na W200i, który oficjalnie obsługuje do 2GB, mam obecnie 4GB. 8GB też testowałem i działała. Jest dostrzegalne lekkie spowolnienie reakcji fona przy dostępie do FS, ale niewiele większe niż przy 1GB. Moja 4GB chodzi również z K750i i W810i- sprawdzałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...