p3dzi0r Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 kto mi podpowie który Soltek do Athlonka 1800+/1900+ XP ? stabilny i szybki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 zaden... to jest płytka pod AMD GIGABYTE GA-7VRXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 :)))))), jesli chodzi o pyte to awsze ta wieksza lepsza :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Epox 8kha+ albo MSI KT3Ultra ten GA tez moze byc ale nie jest on wskazany do hardoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Jeśli na tym forunm pytasz to kpolecam ci model AK35. Umożliwia zmiane napioęci bodajże do 2,3V. (tylko pare modeli to daje). Jeśli nie będziesz kręcił a szkoda ci kasy to AK31 v3.1 a jeśli masz kase a nie podkręcasz MSI modelu nie pamiętam ale na KT333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja dla odmiany odpowiem na pytanie ;-]. Co do plytki to Soltek DRV4(KT266A) lub DRV5 (KT333) ,obydwie tanie stabilne i oferuja dobre opcje OC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 A ja sie nie bede wypowiadal bo jak ostatnio namawialem do kupna msi kt3 ultra aru to zostalem zbluzgany ! (moze dlatego ze zabardzo wczulem sie w role i chcialem przeforsowac ten model i zrobilem sie niemily dla posiadaczy innych plyt :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 A ja sie nie bede wypowiadal bo jak ostatnio namawialem do kupna msi kt3 ultra aru to zostalem zbluzgany ! (moze dlatego ze zabardzo wczulem sie w role i chcialem przeforsowac ten model i zrobilem sie niemily dla posiadaczy innych plyt :) ) Wiesz ? to calkiem mozliwe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Który Soltek... no Drv5 na KT333. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 kto mi podpowie który Soltek do Athlonka 1800+/1900+ XP ? stabilny i szybki:) Powiem tak - płyta główna to podstawa i nie opłaca sie na niej oszczędzać, bo stabilność i poprawne funkcjonowanie całego systemu zależy głównie od niej. Dodam, że przy wymianie płyty główniej jest najwięcej roboty. Jak już oszczędzać, to na innych komponentach, no chyba, że zależy ci tylko na wydajności, a masz ograniczone fundusze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Aaa i jeszcze jedno - temat tego postu jest dość... ciekawy :lol: Pisze się płyta, a nie pyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Aaa i jeszcze jedno - temat tego postu jest dość... ciekawy :lol: Pisze się płyta, a nie pyta. nie mowiac juz o ktura. Pewnie dlatego tylko jeden post byl na temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 ja bym jakiegoś AbiT-a polecał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...