Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli na tym forunm pytasz to kpolecam ci model AK35. Umożliwia zmiane napioęci bodajże do 2,3V. (tylko pare modeli to daje). Jeśli nie będziesz kręcił a szkoda ci kasy to AK31 v3.1 a jeśli masz kase a nie podkręcasz MSI modelu nie pamiętam ale na KT333.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie nie bede wypowiadal bo jak ostatnio namawialem do kupna msi kt3 ultra aru to zostalem zbluzgany ! (moze dlatego ze zabardzo wczulem sie w role i chcialem przeforsowac ten model i zrobilem sie niemily dla posiadaczy innych plyt :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sie nie bede wypowiadal  bo jak ostatnio namawialem do kupna msi kt3 ultra aru to zostalem zbluzgany ! (moze dlatego ze zabardzo wczulem sie w role i chcialem przeforsowac ten model i zrobilem sie niemily dla posiadaczy innych plyt  :) )

Wiesz ? to calkiem mozliwe :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto mi podpowie który Soltek do Athlonka 1800+/1900+ XP ?

stabilny i szybki:)

Powiem tak - płyta główna to podstawa i nie opłaca sie na niej oszczędzać, bo stabilność i poprawne funkcjonowanie całego systemu zależy głównie od niej.

Dodam, że przy wymianie płyty główniej jest najwięcej roboty.

Jak już oszczędzać, to na innych komponentach, no chyba, że zależy ci tylko na wydajności, a masz ograniczone fundusze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...