rafa Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Podkręć na próbe procesor o ok 200MHz i sprawdź róznice. Grafiki nie ruszaj. Podaj tez rozdzielczość w jakiej grasz. BF2 jest stare ale wsparcie procka jest potrzebne. Ja tez mam szarpania na default niezależnie jak podkręce GPU i zawsze tak było jak procek nie nadążał z obróbką. Nie chodzi o jakieś ekstrema ale te kilka setek więcej powinno wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recive Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Gram na 1400x900, dzisiaj albo jutro rano zainstaluje Viste Home Premium x64 i zobaczymy czy coś się zmieni. Nie tylko w bf2 " tnie " w codzie 4 też... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recive Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Jestem po zainstalowaniu XP którego musiałem usunąć bo dźwięk szumiał , jestem teraz na Viscie 64 bit na którym są warpy jak na starym PC. Macie jakiś pomysł jak to rozwiązać ? Na XP nie warpiło ale za to dźwięk szumiał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saphir Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 I jak poradziłeś sobie z tym?? Mam identyczny problem poprostu identyk! Tyle ze Na Athlonie 6400+ 9800gt 512mb 4gb ddr -800 KINGSTOn (DUAL) OCZ 500w WD Blue 640gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saphir Opublikowano 13 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2009 Wie ktoś jak sobie z tym problemem poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...