samhain Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 (edytowane) Weź udział w konkursie i zgarnij nagrody! Czy Ty wiesz Co powie ryba? kliknij na obrazek... wez udzial ;) Zasady: - pobierz obrazek z załącznika, - wypełnij chmurki dialogami, - nie wszystkie chmurki muszą być wypełnione - chmurka ryby MUSI być wypełniona - pamiętajcie, że to komiks... wulgaryzmy zastępujcie #&^%^! - prace należy umieszczać na forum Realitynet w tym wątku lub wysłać na maila info[at]realitynet.pl o temacie "Konkurs: Co powie ryba?" - ryba może wziąć w nim udział - konkurs trwa do 26 czerwca do godziny 16:00 - nagrodzimy najlepsze prace pakietami nagród związanymi z imprezą MOA by MSI - nagrody zostaną wysłane kurierem na koszt firmy MSI Edytowane 22 Czerwca 2009 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 (edytowane) Na wstępie dodam, że moim celem nie była jakakolwiek obraza bohatera "konkursu". Jeśli jednak któryś z moich gagów takie wrażenie wywoła, proszę o kontakt; zdjęcie usunę z serwera. Na koniec dodam: mieć poczucie humoru, to umieć śmiać się z siebie. Chmurka 1 Chmurka 2 Chmurka 3 Chmurka 4 Edytowane 22 Czerwca 2009 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 toman - przeczytaj jeszcze raz zasady konkursu - ale prosze tym razem ZE ZROZUMIENIEM! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 a może ja nie chcę brać udziału ;) ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 a może ja nie chcę brać udziału ;) ? :lol2: to ja zacytuje reklame chyba plusa: "oczywiscie maja do tego prawo i szanujemy ich" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 - ryba może wziąć w nim udział A ja powiem tak: #&^%^!, nie robie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Kto to z prawej u góry ? Pan polewacz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 (edytowane) Jeszcze mi coś takiego przyszło do głowy: Chmurka 5 Edytowane 22 Czerwca 2009 przez toman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Heh, jakoś z rybą mi się to kojarzy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 No dobra, to ja jeszcze jedno. Chyba ostatnie. Chmurka 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 No offence ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 @toman. chmurka 6 najlepsza :D @Caleb. ten ort to specjalnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 (edytowane) ryba- jak zawsze najlepszy Wersja poniżej pasa: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spoiler" Edytowane 22 Czerwca 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dla mnie dwójeczka najlepsza ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 No i się wszystko wyjaśniło. Cały sekret tkwił w najlepszym wchłanianiu skroplonego powietrza. Czy dobrze widzę? Na forum RN ktoś kopjuje moje prace <_< Ciekawe kto :rolleyes: Gdybyśmy byli w chinach uznałbym to za komplement. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) ;] Edytowane 23 Czerwca 2009 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Kuwa, nie zdążyłem. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Kuwa, nie zdążyłem. :PCzego nie zdążyłeś? :) Swoją drogą ciekawa inicjatywa, niestety nic mi nie przychodzi do głowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Czego nie zdążyłeś? :)Dodać efekt mojej inwencji twórczej. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Dodać efekt mojej inwencji twórczej. :P konkurs jest do piatku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 konkurs jest do piatku ;)A to dzisiaj nie jest 26? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GruX Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) nie, dziś jest 24, no chyba, że przespałem dwa dni po nocy świętojańskiej;] #1 #2 Edytowane 24 Czerwca 2009 przez GruX Usunięty punkt 2 za niestosowne słownictwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Gratuluję zwycięstwa kserobojowi. Ciekawe czy Samhain coś z tym zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Przecież ten tekst jest tak pospolity, że ciężko tu mówić o jakims kserowaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 skoro tak jest to dlaczego sam na to nie wpadłeś? Miałbyś szanse na zwycięstwo, a wystarczyło zmienić jedno słowo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...