kubolin Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 witam posiadam płytę foxcoon M61PMV i mam problem jakie chłodzenie wybrać chłodzenie ma być wydajne i nie kolidować z długą kartą grafiki. oto zdjęcie tej płyty: wytypowałem sobie następujące coolery który z nich będzie najlepszy a może jakiś inny polecicie: Thermalright HR-05 SERPENT NCA-610 Thermaltake Extreme Spirit II THERMALRIGHT HR-05 SLI chodzi mi oto aby po zamontowaniu starczyło miejsca na grafikę z dwu slotowym chłodzeniem drugą sprawą proszę mi powiedzieć czy takie radiatory jak na zdjęciu dadzą sobie rade z mosfetami mieszczą się na nich idealnie ale nie wiem czy wystarczą oto i one : za pomoc z góry dzięki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Na chipa hr 05 SLI. Radiatorki na mosy powinny starczyć, lepsze to niż nic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...