ozyrys30 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 Witam wszystkich !!! Mam mały problem, a mianowicie uszkodziłem sobie matrycę w laptopie i wydaje się że nie ma innego wyjścia jak tylko ją wymienić. W związku z tym pytanie moje brzmi ,, Czy istnieją jakieś tanie zamienniki matrycy którą posiadam w laptopie ???? '' Mój laptop to Dell XPS M1330 a matryca jest 13,3 cal i ma 20 pin. POMOCY !!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 ile kosztuje oryginalna matryca? bo o zamiennik będzie ciężko, ale zawsze można poszukać na allegro używki, albo lapka z walniętym czymś innym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozyrys30 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2009 ile kosztuje oryginalna matryca? bo o zamiennik będzie ciężko, ale zawsze można poszukać na allegro używki, albo lapka z walniętym czymś innymnowa będzie kosztować około 700-800 zł. niestety, a tyle kasy to ja nie mam do wyłożenia :unsure: a może ktoś wie czy pasowała by matryca o tych samych gabarytach od della ale innego modelu ????? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...