JurasL Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Czas nadszedł zmienić już tego prolinka mx 440.Nvidi juz dziekuje ale nie skożystam.Chciałbym kupić Ati więc proszę o porade bo mi się już w głowie kręci. Mam kilka na oku wiec według was,który był by najlepszy. Hrcules 9100 64 mb OEM za 429 zł Sapphire 9100 64 mb za 376 zł czy może taka sama ale 128 mb za 483 zł. pozdrówka!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Było i to wiele razy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 bierz sapphire i po kópocie, hercules nie jest aż tyle lepszy żeby dopłacać 50zł. oba to przecież R9100 i oba firmowe. sprzedajesz może mx440 ? to na priva pisz do mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Bież Radka 9100 Saphire ale wersje 64MB. Nie ma sensu dopłacać do 128MB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Herculesa!!! Sapphire mimo ze nie najgorszy to pewniakiem to nie jest , pozatym hercules lepiej sie kreci. 300/600 spokojnie wiekszosci sie udaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ja jestem za herculesem mam karte tego producenta i jestem zadowolony zarowno z produktu jak i strony producenta z aktualnym softem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 to poprstu nie ma porownania Gigabyte Hercules Ati najlepsze R8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurasL Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Dzięki za pomocne opinie.Przemysle jeszcze Herca vs Spphire.Dochodzi jeszcze R9500 Pro 128mb za ok.750-800 zł to był by wypas :D ale nie samym kompem się żyje,przynajmniej nie ja :D :D :D .Jeszcze raz THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurasL Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Do @Gr8-2N-sory ale karte obiecałem tacie,zresztą jak wszystko co wymieniam(on jedzie jeszcze na TNT 2) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak masz kase to bierz tego 9500pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 do JrasL : oka, pytałem bo lubię prolinka a mam chaintecha z pamięciami 250/333@300/400 w tej chwili. ten prolink biegałby na 300/500. ale oka, dzięki za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Ja czytałem ostatnio że Geforce 4 MX firmy MSI kręci się z 270/500 na 270/720 było też coś o tym na NWIDJA.PL 8O co o tym sądzą koledzy z ławki? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 NO jak karcie dali pamieci 3.3ns to moze sie da :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZ Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 mój Prolink kręci się tak jak w podpisie , ale nie wiem dlaczego nie mogę podnieść więcej pamięci (samsung 4ns) bo po wyżej 490 pojawiają się afekty ,czy zamontowanie radiatorów coś pomoże czy dać sobie z tym spokój. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 Gr8-2N, nie chcesz mojej? fajnie sie kreci i wogule, z tym że agpx4. A co do tematu to ja też Herca biore, wydaje mi sie że to lepszy zakup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 A za ile chcesz tą karte opchnąć ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...