..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 potrzebuje takiego programy ale nie moge znalezc :( dysk to WD i wogole nie wiem czy sa programy do WD ktorymi mozna spowolnic dysk albo go wyciszyc , strasznie glosno chodzi i troszke mnie to denerwuje. troszke sie grzeje i nie chcem go pakowac w jakies pudelka itp... prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Dysków WD nie da się wyciszyć programowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 na 100% ?? a jak znajde to moge cie oklepac :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Zwykle do wyciszania dysków służy oprogramowanie producenta.Tak jest z dyskami Maxtora, Samsunga i IBM. Program z WD czegoś takiego nie oferuje więc mało prawdopodobne aby jakiś inny to potrafił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 wiem ze nie ma oficjalnych , ale moze jest cos uniwersalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Wątpie, a poza tym po co mash spowalniać dysk ja jush wole hałas niż strate wydajności Możesh go tesh czymś obłożyć, albo wsadzić w dźwiękoszczelną kiesheń, ale to podniesie tempe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 chyba nie czytales uwaznie mojego pierwszego postu napisalem ze nei chcem go w nc wsadzac bo sie grzeje i dlatego potrzebuje softem go spowolnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 chyba nie czytales uwaznie mojego pierwszego postu napisalem ze nei chcem go w nc wsadzac bo sie grzeje i dlatego potrzebuje softem go spowolnic Sorry, rzeczywiście nie przeczytałem do końca. Za dużo piwa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nie bede czekal :) idem szukas programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 szybciej napisalbys taki program niz go znalazl...nie ma do tych dyskow i tyle, trzeba sie z tym pogodzic, trzeba bylo sobie baraka kupic, bo takie spowpolnione WD to tak jak baraccuda na maskmymalnych obrotach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a wlasnie ma ktos programik do odblokowania maxtora na wyzsze obroty :D nie moge tego za cholere znalesc :/ na maxtor.com nima slowa o tym :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 szybciej napisalbys taki program niz go znalazl...nie ma do tych dyskow i tyle, trzeba sie z tym pogodzic, trzeba bylo sobie baraka kupic, bo takie spowpolnione WD to tak jak baraccuda na maskmymalnych obrotach ;)a nie zauwazyles co mam w podpisie ?? B4 60GB B4 to kabak moze nie wiesz o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 mam ten sam problem, ale chyba zastosuje jakies inne srodki poloze dysk na dole obudowy na podkladce korkowej lub wykladzinie filcowej o temperature sie nie martwie, bo na dysk bedzie wial wentyl 80x80 @ 7V Co o tym mysllicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 a wlasnie ma ktos programik do odblokowania maxtora na wyzsze obroty :D nie moge tego za cholere znalesc :/ na maxtor.com nima slowa o tym :(zapytaj KRECIA na privie on napewno ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 szybciej napisalbys taki program niz go znalazl...nie ma do tych dyskow i tyle, trzeba sie z tym pogodzic, trzeba bylo sobie baraka kupic, bo takie spowpolnione WD to tak jak baraccuda na maskmymalnych obrotach ;)a nie zauwazyles co mam w podpisie ?? B4 60GB B4 to kabak moze nie wiesz o tym koles nie wymadrzaj sie bo w poscie pytales sie o program do WDC, wiec trzeba bylo sobie dwie baraccudy kupic, a nie zrzedzic jak stara baba o halasie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 od kiedy My jestesmy na TY ?? :lol: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...