Gość Adamuss13 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Szukam programu, którym skonwertowałbym e-booka (Henryk Portier) na taki plik, abym mógł przeczytać książkę na telefonie... (20 godzin jazdy autem ^^). PS: Najlepiej z PDF-a. Edytowane 23 Czerwca 2009 przez Adamuss13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 najpierw pdf-->txt http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr= pozniej m-book na jar http://siemensjava.pl/m-booki/268-zrub-sobie-m-booka.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja najpierw Adobe Readerem zapisuję jako TXT. Potem ReadManiac'em robię samodzielnego e-booka pod swoją komórkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Może wystarczy zainstalować mobilnego Readera pod odpowiednią platformę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Szukam programu, którym skonwertowałbym e-booka (Henryk Portier) na taki plik, abym mógł przeczytać książkę na telefonie... (20 godzin jazdy autem ^^). PS: Najlepiej z PDF-a. Sony Ericssony obsługują pliki TXT. Symbian i Linux obsługuje chyba wszystkie 'pecetowe' formaty. Pozostałe chyba tylko przez programy w jawie. Poza tym zaręczam ci, że po 15 minutach czytania małych literek na wyświetlaczu komórki (aż mnie przechodzą dreszcze...) odechce ci się literatury pięknej :D Lepiej przygotuj sobie dobrą muzykę na te 20h lub kup GBA (koszt niewielki, a nawet przy przeciętnym jRPG-u 20h minie w mgnieniu oka :D). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Symbian i Linux obsługuje chyba wszystkie 'pecetowe' formaty.Ale wczytać duże pliki PDF na Symbianie to już jest problem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Tu chodzi o specjalizowany ("książkowy") program, który potrafi coś więcej, niż tylko otworzyć plik. Pamięta gdzie się skończyło czytać i otwiera na tej samej stronie, pozwala tworzyć zakładki, sam przewija (potrafi się nauczyć tempa, wg ręcznego przewijania). Ja praktycznie się uzależniłem od czytania z komórki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja praktycznie się uzależniłem od czytania z komórki ;)Okulista zarobi na tobie dobrze za parę lat :wink: No chyba że masz komórkę z minimum 5" ekranem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...