Skocz do zawartości
Gość Adamuss13

Konwersja E-booka Na Plik Do Telefonu...

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Adamuss13

Szukam programu, którym skonwertowałbym e-booka (Henryk Portier) na taki plik, abym mógł przeczytać książkę na telefonie... (20 godzin jazdy autem ^^).

PS: Najlepiej z PDF-a.

Edytowane przez Adamuss13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam programu, którym skonwertowałbym e-booka (Henryk Portier) na taki plik, abym mógł przeczytać książkę na telefonie... (20 godzin jazdy autem ^^).

PS: Najlepiej z PDF-a.

Sony Ericssony obsługują pliki TXT.

Symbian i Linux obsługuje chyba wszystkie 'pecetowe' formaty.

Pozostałe chyba tylko przez programy w jawie.

Poza tym zaręczam ci, że po 15 minutach czytania małych literek na wyświetlaczu komórki (aż mnie przechodzą dreszcze...) odechce ci się literatury pięknej :D

Lepiej przygotuj sobie dobrą muzykę na te 20h lub kup GBA (koszt niewielki, a nawet przy przeciętnym jRPG-u 20h minie w mgnieniu oka :D).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu chodzi o specjalizowany ("książkowy") program, który potrafi coś więcej, niż tylko otworzyć plik. Pamięta gdzie się skończyło czytać i otwiera na tej samej stronie, pozwala tworzyć zakładki, sam przewija (potrafi się nauczyć tempa, wg ręcznego przewijania). Ja praktycznie się uzależniłem od czytania z komórki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja praktycznie się uzależniłem od czytania z komórki ;)

Okulista zarobi na tobie dobrze za parę lat :wink: No chyba że masz komórkę z minimum 5" ekranem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi