Aster_Jedi Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Potrzebuje czegoś dzięki czemu przy słuchaniu muzyki w Winampie będzie działał środkowy głośnik (Creative DTT 2200) z kartą Sb. Live. Help pliss... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A do karty, albo zestawu głośników nie dostałeś żadnych sterów /progsów. MOże jest coś na stronie producenta, zwshe warto zajrzeć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Nic nie mam!! Niby jest Lava player ale tam chodza tylko trzy glosniki skolei, srodkowy prawy i lewy :-( A na stronie producenta tez nic nie znalazlem :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 w zestawach 5.1 z tego co wiem piaty glosnik dziala tylko z DVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster_Jedi Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 No w sumie tak ale musi byc jakis sposob jak jest program ktory otwarza muzyke z mp3 ze srodkowe glosnika (tylko tył tak jak jush mowilem nie dziala :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Zgadza się centralny głośnik działa tylko z dvd albo divx zapisanymi w formacie ac3. Nie wiem jak w sb live ale w audigy w playcenter jest do włączenia ciekawa opcja "CMSS" która rozdziela dźwięk stereo na 6 kanałów. Do mp trójek to pasuje średnio ale do filmów nagranych w zwykłym stereo jak znalazł. Efekt jest fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...