Skocz do zawartości
Jang

Set By Greg Dla Forumowiczów Na Lato :)

Rekomendowane odpowiedzi

Set zrobiony dziś, przyjemny dla ucha, utwory poskładane razem w całość. Między innymi Kato, Sunbeam, Mondotek, Craig David, Eric Prydz, Mastiksoul, Andain.

Długość: 48:53

Jakość: 192 kbps

Rozmiar:67.1mb

Średnio 128BPM

Kliknij TU aby pobrać

Mam nadzieje że się spodoba. Życzę miłego słuchania :)

Czekam również na opinie(te pozytywne :lol2: )

Edytowane przez Jang

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daloby rade wrzucic na jakis portal gdzie jest mozliwosc odsluchania przed sciagnieciem, np. chomikuj.pl lub odsiebie.com ?

Pozdrawiam

Ok już wrzucam na serwer odsiebie, mam nadzieje że nie będzie problem z odsłuchem :) pozdro

Edit:)

Odsłuch na serwerze odsiebie KLIKNIJ TU !

Edytowane przez Jang

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki :)

1 i 2 kawalek swietny (duzo energii) no i ostatni tez ujdzie... od 3 zaczyna sie smetnie i chyba nie w moim stylu ;)

Hi, ok :lol2: mniej więcej wiem już jakie kawałki dobrac do następnego seta. Set miał być troszke energiczny i spokojniejszy :) Dzięki za info...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie którzy wiedzą raz na jakiś czas robię jakiegoś mixa to na lato to na zime :D

Teraz na zimę, jak zawsze muzyka House i podobne :)

Miedzy innym Timati & Snoop Dogg, Lazar, David Guetta, Cheryl Cole, Bingo Players. Na początku troszkę mocniejszy... myślę że spodoba się mix jak ostatnio. Robiony bez przygotowania co miałem to wrzuciłem :)

A i fotke dam na czym robiony jest 2xdenon 1000+mikser 100denon(sprzęt chyba z 5 lat ma i jeszcze nic się nie popsuło)

Dołączona grafika

Czas: 52:12

Jakość: 192kbps

Rozmiar: 71.7mb

Kliknij aby pobrać TU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi