Jang Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Set zrobiony dziś, przyjemny dla ucha, utwory poskładane razem w całość. Między innymi Kato, Sunbeam, Mondotek, Craig David, Eric Prydz, Mastiksoul, Andain. Długość: 48:53 Jakość: 192 kbps Rozmiar:67.1mb Średnio 128BPM Kliknij TU aby pobrać Mam nadzieje że się spodoba. Życzę miłego słuchania :) Czekam również na opinie(te pozytywne :lol2: ) Edytowane 16 Stycznia 2010 przez Jang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Daloby rade wrzucic na jakis portal gdzie jest mozliwosc odsluchania przed sciagnieciem, np. chomikuj.pl lub odsiebie.com ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Daloby rade wrzucic na jakis portal gdzie jest mozliwosc odsluchania przed sciagnieciem, np. chomikuj.pl lub odsiebie.com ? Pozdrawiam Ok już wrzucam na serwer odsiebie, mam nadzieje że nie będzie problem z odsłuchem :) pozdro Edit:) Odsłuch na serwerze odsiebie KLIKNIJ TU ! Edytowane 28 Czerwca 2009 przez Jang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Dzieki :) 1 i 2 kawalek swietny (duzo energii) no i ostatni tez ujdzie... od 3 zaczyna sie smetnie i chyba nie w moim stylu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Dzieki :) 1 i 2 kawalek swietny (duzo energii) no i ostatni tez ujdzie... od 3 zaczyna sie smetnie i chyba nie w moim stylu ;) Hi, ok :lol2: mniej więcej wiem już jakie kawałki dobrac do następnego seta. Set miał być troszke energiczny i spokojniejszy :) Dzięki za info... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 Pasimito :) Już się ściąga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jang Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2010 Jak nie którzy wiedzą raz na jakiś czas robię jakiegoś mixa to na lato to na zime :D Teraz na zimę, jak zawsze muzyka House i podobne :) Miedzy innym Timati & Snoop Dogg, Lazar, David Guetta, Cheryl Cole, Bingo Players. Na początku troszkę mocniejszy... myślę że spodoba się mix jak ostatnio. Robiony bez przygotowania co miałem to wrzuciłem :) A i fotke dam na czym robiony jest 2xdenon 1000+mikser 100denon(sprzęt chyba z 5 lat ma i jeszcze nic się nie popsuło) Czas: 52:12 Jakość: 192kbps Rozmiar: 71.7mb Kliknij aby pobrać TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...