t0mster Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Witam. Mam notebooka opartego o kadłubek Asus S96S z 8600GS i Realtek HD Audio. Czy karta na USB XMOD USB jest warta wydania tych 200PLN ? Nie zależy mi na jakiś bajerach jak dźwięk przestrzenny, tylko na czystym dźwięku STEREO 2.0. Słuchawki to Senki HD 457 Edytowane 23 Czerwca 2009 przez t0mster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dołączam sie do pytania. Nie dawno też chciałem kupić XMOD-da bratu do laptopa z tym Realtek HD Audio i ciekaw jestem jak by to grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Może ta recka cokolwiek się przyda . http://ixbtlabs.com/articles2/multimedia/creative-xmod.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...