CIKO Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) WItam! Jestem nowy nie wiedzialem gdzie zamiescic taki tema wiec zrobie to tutaj :) Mam pewien problem poniewaz wczoraj byla burza po Grzmocie wylaczyl mi sie komputer po wlaczeniu i zalaczeniu jakiejkolwiek gry pojawiaja sie piksele na ekranie i komputer sie wiesza :/ Czy to moglo byc spowodowane przez Burze ??? PS Dlaczego sie stworzylo tyle tamtow skoro gdy chcialem dodac nowy temat z poczatku zrywalo polaczenie za 4 razem dopiero sie udalo :/ Edytowane 23 Czerwca 2009 przez CIKO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Kolego, pobiłeś rekord. Założyłeś 4 takie same tematy, jeden po drugim. Skasuj je zanim się moderator przyczepi :lol: . Co do pytania. Tak może to być spowodowane burzą. Pewnie masz słabą listwę antyprzepięciowa. Edytowane 23 Czerwca 2009 przez Xarlith Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zasilacz też pewnie nie najlepszy. Chociaż listwa powinna filtrować skoki napięcia. No chyba, że podpiąłeś komputer do zwykłego gniazdka. Chociaż sam zasilacz powinien też temu zapobiegać. Także podejrzewam że kiepska listwa/jej brak + kiepski zasilacz. Możliwe, że coś się uwaliło w karcie, może pamięci, sekcja zasilania. Chociaż w przypadku tego drugiego chyba byś w ogóle nie miał obrazu. Sprawdź na innej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CIKO Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Listwa firmy CarPZ... Zasilacz Fortron 300W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sprawdź na innym zasilaczu. Jeśli będzie to samo, to sprawdź na innej karcie, a swoją kartę sprawdź w innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 ULISSES dobrze mówi. Tylko tak sprawdzisz co jest uszkodzone, bo równie dobrze może to być zasilacz, choć ja stawiam na kartę graficzna. Proponuję tez sprawdzić napięcia zasilacza miernikiem, szczególnie tej linii z której karta ciągnie prąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...