X800 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) Jako, że dobra impreza nie jest zła - założyłem ten temat :P Podzielcie się wrażeniami z imprez w Waszych miastach. Od jakiegoś czasu planujemy się wybrać ze znajomymi na jakąś ciekawą imprezę w wlkp, tylko pytanie dokąd... Wiem, że są rankingi klubów m.in na FTB, ale jestem ciekaw zdania forumowiczów ;) Niestety imprezy w moim mieście szału nie robią (chociaż źle na pewno nie jest :D), dlatego przyszła chęć na coś konkretniejszego... Takie imprezy odpadają hehe :P http://www.ftb.pl/news/41692_0_1/jazdaaa-jazdaaa.htm Edytowane 23 Czerwca 2009 przez X800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Niestety imprezy w moim mieście szału nie robią (chociaż źle na pewno nie jest :D )Jak śmiesz tak twierdzić :lol: Jedź do Szemborowa, tam się zabawisz i wrócisz z wspomnieniami i chorobą weneryczną :wink: Wracając do tematu: WLKP= Ostrów Wlkp i inne tego rodzaju. Paka Mieleszyn tudzież Karpicko też dają radę. Tak po za tym to niestety w naszym województwie słabo z konkretnymi cotygodniowymi imprezami, bo do event'ów przyczepić się nie można. Jeśli nie byłeś w Protektorze: jedź. Jeśli byłeś: nic lepszego chyba nie jestem w stanie poradzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Jeśli Wlkp to Poznań, jeśli Poznań to SQ - tyle w temacie :) Ewentualnie nowe całkiem, całkiem to Blueberry albo Czekolada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X800 Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 ...Jedź do Szemborowa, tam się zabawisz i wrócisz z wspomnieniami i chorobą weneryczną :wink:... Niema jak to impreza z syfem gratis ;) Dzieki za propozycje, trzeba bedzie odwiedzic we wakacje Protektor. No, ale te poznańskie kluby też ciekawie wyglądają :D Przynajmniej na fotkach :P Był ktoś może w Heaven w Lesznie - na FTB 2 miejsce w Polsce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...