CeglA Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Mam problem z karta graficzna. Od razu po odpaleniu jakiejs gry ,lub 3DMarka nastepuje zwiecha i monitor sie wylacza. Czego to moze byc wina? Karta do serwisu czy jakies inne sugestie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Jaka zasiłka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Q-TEC 400W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 to może być winowajca. pewnie masz 250W w obudowie z naklejką 400W. jak głośniki na targu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Podaj napiecia jakie masz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 albo kazta zje ****** moze ma jakies cienkie chlodzenie ?? albo coolerek nie dziala :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 HA! Racja,coolerek na karcie nie dziala! Lepiej wymieniac samemu czy oddawac karte do serwisu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 lepiej wymien na nowa ...zawsze to bedziesz mial wszystko orginalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 oddaj do serwisu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Mi padł, sam wymieniłem i też wszystko działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 mi padl i musialem jeszcze zaplacic za nowy wentylek...... co ca zydy....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 gwarancja jest, należy się i już. a te 10zł to na co innego zostanie, nowy wentyl 8cm na przykład Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...