mongothealien Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 coś mi siem zdaje, że moja miedziana chłodnica niewydala... jest zamknnięta w budzie, wieją przez nią dwie 120 a temperaturka wody to 32 stopnie... kapa, nie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Cos strasznie masz kiepska wydajnosc tego. Co ty tam masz? Grzalke od pralki? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 :wink: prawie... dobrze docisnięty LEv1 by mate... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 przynajmniej shroud zrobiony na nagrzewnicy ??? bo jesli nie to g.... dadza takie wiatraki nawet na 12V - powietrze musi przechodzic przez calosc nagrzewnicy , pozatym nagrzewnica lepiej funkcjonuje gdy jest na zewnatrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 :roll: ni mom. da to coś? w sumie to nie chciałem wywalać chłodnicy na zewnątrz. zrobię jutro obudowę z kartonu i zapodam ja na froncie mojej budy ( w miejscu gdzie teraz mam hdd i dvd ). może troche temp mi spadnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 teraz wygląda to tak: wywalę tą blachę nad wyrównawczym i tam umieszczę obudowana chłodnicę - powietrza nie będzie jej brakowało, bo w oryginale ) compaq proliant ) była tam dobrze chłodzona macierz dysków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Jak chcesz tak robic to looknij na zdjecia kompa Witchhuntera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...