raczyk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam. Mój problem polega na tym że po właczeniu komputera rano nie miałem neta. Wieczorem poprzedniego dnia wszystko było wporządku. Zobaczyłem że diody od karty sieciowej mrugaja wiec stwierdzilem że moze włacze sieciówke od nowa i tak zrobiłem wszedłem w manager urządzeń i wyłaczyłem sieciówke i ku mojemu zaskoczeniu znikła ona z listy. I teraz mam pytanie czy wysiadła mi sieciówka (zintegrowana płyta to DFI Dk P45 lan party t2rs plus) czy poprostu ja nie potrafie jej właczyc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Sprawdź na jakimś Linux live CD lub przeinstaluj system. Być może to tylko system się pogubił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raczyk Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 reinstal systemu nie wchodzi w gre ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...