Lee11 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam kupiłem router NETGEAR Wireless-N 300 ADSL2+Modem Router... mam internet z Neostrady i chce mieć bezprzewodowy internet w laptopie oraz komputerze stacjonarnym (do niego kupiłem adapter Compact Wireless-G) Ale kompletnie wie wiem co z tym zrobić nie wiem nawet od czego zacząć... był bym bardzo wdzięczny za każda pomoc! pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Po kablu masz Internet? Wchodzisz w panel routera (poprzez aplikację lub 192.168.1.1) i uaktywniasz tryb pracy bezprzewodowej. Dalej pozostaje kwestia SSID, klucza WEP oraz filtrowania adresów MAC. To takie początkowe opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lee11 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Po kablu masz Internet? do tej pory miałem Neostrada na kablu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...