Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Tyle było tematów o tb a jakoś o kręceniu bartonów i ich seriach nic sie nie mówi, nikt ich nie ma? 8O Zastanawiam sie czy oznaczenia są takie same jak w antkach xp tb i jakie są dobre serie :twisted: W końcu musi być coś dobrego z nich do kręcenia, skoro jakiś gościu z usa kręci swojego 2500+ na 2,6 ghz na ac 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 zERo wiadomości?? nic nie czytaliście, słyszeliście?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 nic nie słyszałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 a na overclockers.com?? nie ma nic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Jak ostatnio patrzyłem to niebyło, ale teraz jest http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showamd.cfm Dobrze kręcą sie AQCQ czy jakoś tak, ogólnie fajne wyniki, a to dopiero początek tego proca. Ehh gdyby wyshło coś w stylu dlt3c z zanizonymi napięciami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Szczerze mówiąc spodziewałem sie wiecej Sorki za 2 posty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Ja mam, ale na moim MOBO (jak w podpisie), udało mi się wycisnąć 12,5x185, wyżej komp się wiesza. PS. Właśnie czekam na Abit'a, i wtedy (mam nadzieję) powalczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 hoho witam w końcu spotkałemczłowieka z tym procem zapodaj serie i tempy jeśli możesh oraz vcore. na abicie loozik bedzie więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 AQUCA Vcore-1.75V stres-42 C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 to vcore to default?? bo sie nie orintuje gdyby nie hammrey to jush bym kompa zmienił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 default-1.65V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 no to bosko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Na www.vr-zone.com jest już nawet sporo ryników OC Bartonów. Myślałem że sie dużo słabiej kręcą ba nawet wcale. A nie jest z nimi tak źle mniej więcej jak średni DLT3C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 NO ja sie pishe ntego proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 jak widac bartonow tu niewiele, bo wszyscy maja 1700+ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 u mnie chodzi bez zmiany napiecia na 12,5*183 i po odblokowanii mnoznika tez bez podbijania napiecia na 14*166. Przy podbiciu o .1 chodzil stabilnie na 2500 ale niestety zasilacz juz tego nie wytrzymal. I to wszystko na chlodzeniu Volcano 11. Wlasnie czekam na nowy zasilacz i WC i mam nadzieje ze jeszcze z niego troche wiecej wycisne. Seria to AQUCA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Fantastycznie! THX za wshelkie odpowiedzi. BTW rozumiem, że bartki mają fabrycznie odblokowany mnożnik (nienawidze ciecia mostków) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 niestety ten co ja mam , byl zablokowany, musiale dwa mostki przeciac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 tzn moglem zmieniac tylko do 12,5 a teraz moge zmieniac chyba od 7 do 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Czyli mogłeś obniżać mnożnik?? to good bo na nfosie i tak wshyscy kręcą fsb 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ZXobaczcie se na http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showamd.cfm jak gosciu wykrecil bartka 3000+ .Jak to nie jaja to bardzo dobrze gosciu go wykrecil I to na Volcano 11.Ale trudno w ten wynik uwierzyc na AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ZXobaczcie se na http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showamd.cfm jak gosciu wykrecil bartka 3000+ .Jak to nie jaja to bardzo dobrze gosciu go wykrecil I to na Volcano 11.Ale trudno w ten wynik uwierzyc na ACTaki proc skopał by dupe każdemu p4 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 tak, moglem zmieniac mnozniki od 5 do 12,5 na mnozniku 10 chodzil mi stabilnie na fsb 220 i na pewno mozna jeszcze wiecej uzyskac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 gratuluje i dalshe marzenia snuje taki mały OT czy proponujecie czekać na hammery, czy brać bartona?? Hamer naprawde da takiego kopa? i jeshcze małe pytanko na kiedy zapowiadają ddr2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 ZXobaczcie se na http://www.cpudatabase.com/CPUdb/Showamd.cfm jak gosciu wykrecil bartka 3000+ .Jak to nie jaja to bardzo dobrze gosciu go wykrecil I to na Volcano 11.Ale trudno w ten wynik uwierzyc na ACTaki proc skopał by <font color="#FF0000">[ciach!]</font> każdemu p4 :twisted: Hehe nie wydaje mnie sie: http://www.tomshardware.com/cpu/20030210/b.../barton-16.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Hammer'y, podobno mają być dopiero pod koniec roku, a i cena też pewnie będzie nie ciekawa. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Hammer'y, podobno mają być dopiero pod koniec roku, a i cena też pewnie będzie nie ciekawa. :?Właśnie amd ciągle przedłuża, wprowadza inne proce, itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gagal Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ja na twoim miejscu bym teraz kupowal bartona, nie warto czekac hammera, bo nie wiadomo kiedy one bede. Wlasnie przed chwilka zamowilem drugiego dla brata za 109 euro. Dostane go we wtorek i sprawdze czy tylko moj model tak sie krecil czy wszystkie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kant Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Witam wszystkich... :D To mój pierwszy post tutaj. :oops: Czy ktoś "zderzył" już Bartona z płytką Copper Shim od Thermaltake'a? Na stronie Tt, w opisie płytki "new revision" jest adnotacja "not for Barton"... http://www.thermaltake.com/products/access...es/shim1594.htm Po wstępnym porównaniu zdjęć procesorów nie widzę przyczyn braku kompatybilności płytki z Bartonem... Ktoś coś wie na ten temat? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 moze jadro jest za duze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...