Gość adinos Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Niebawem ksiądz rydzyk uruchomi nową siec komórkową oraz wprowadzi multimedialne telefony w cenie1zł plus vat x czestotliwosc radia maryja :lol2: Stawki równie atrakcyjne co łaska plus vat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Jakieś źródło, czy tylko spamujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adinos Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 http://nt.interia.pl/szukaj/news/wrodzinie...-maryja,1322951 tu jest troche info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Ten news ma dobry miesiąc. Najlepszy kawałek jaki czytałem, to stwierdzenie, że połączenie do Radia będzie bezpłatne, a docelowo pomiędzy wszystkimi w sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Hahah no to moherowa sekta bedzie nawijac miedzy soba.Siec pewnie bedzie sie miala dobrze,bo Polska to sekciarsko-fanatyczny kraj,wiec wszystkie babinki wyloza swoje oszczednosci,aby tylko Guru mial klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Najlepszy kawałek jaki czytałem, to stwierdzenie, że połączenie do Radia będzie bezpłatne, a docelowo pomiędzy wszystkimi w sieci.Haha, to kupie jeden starter kobiecie, kumple pewnie tez skorzystaja i bedziemy nawijac za darmo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nawet jakby było za darmo to ja wole stracić niż dać sekciarzom i oszustom zarobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nawet jakby było za darmo to ja wole stracić niż dać sekciarzom i oszustom zarobić.Ale jak to? Nie chcesz być w rodzinie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Zarobic to oni i tak zarobia,bez naszej pomocy.Guru Rydzyk klepnie pare slow przez swoje radio i bede kolejki jak do playa :lol: Hahah to dopiero bedzie,jak w filmie "U Pana Boga za piecem" tylko tam byl pager :lol2: Ps. Na info linii bede siedzieli ksieza i za jedyne 2zl+vat bedzie rozgrzesznie.Dla mnie ten temat powinien byc na oslej. Edytowane 26 Czerwca 2009 przez grzeg255 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 skoro juz doszlo w kk do tego zeby spowiadac sie na ucho, to nie widze przeszkod przed uruchomieniem tele-spowiedzi. dla osob ktore nie moga z powodu choroby odbebnic tego w kosciele bedzie to naprawde zbawienne. doslownie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Taka możliwość była dostępna również przez Internet już jakiś czas temu. Gdzieś o tym czytałem. Co do formy takiej spowiedzi to uważam, że nie jest do końca prawdziwa. Już lepiej jakby taką osobę, która z powodu choroby nie może pójść do Kościoła, odwiedził Ksiądz w domu i spowiadał. Co do sieci RM to widzę, że Ojciec Dyrektor znów próbuje skłonić swoje "owieczki" do wydawania pieniędzy. No bo trzeba kupić nowe fele do Maybacha. :lol: Edytowane 27 Czerwca 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...