Payti Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 ... w EPOX'ie 8RDA+ chciałem sobie odpalić DUAL. Mam 2 x 512 RAM TwinMOS i aby chodził DUAL to mam je wsadzić w sloty 1+2 czy 2+3. bo coś w instrukcji nie moglem sie doczytać ? THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 2+3 jest u mnie na Abicie pewnie na Epoxie jest identycznie. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 dexter mylisz sie w epoxie dimm nr 1 to pierwszy kanal a 2 i 3 to drugi zatem musisz obsadzic 1 + 2 lub 1 + 3 pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atari Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 W instrukcji (tej drukowanej lub na CD) jest taka śliczna tabelka pokazująca jak obsadzić pamięci by chodziły na 128 bit (dual ddr) lub 64 bit (single ddr). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernieball Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a jak to jest w solteku frn-l ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 dexter mylisz sie w epoxie dimm nr 1 to pierwszy kanal a 2 i 3 to drugi zatem musisz obsadzic 1 + 2 lub 1 + 3 Obaj mamy racje, zajrzalem do instrukcji epoxa i wychodzi na to samo tylko ze faktycznie epox opisal inaczej sloty. Na epoxie jest liczac od procesora slot nr2,3,1 Na Abicie jest 1,2,3 :) Trzymajac sie terminologii instrukcji na Epoxie trzeba obsadzic sloty 1,3 lub 1,2 a na Abicie 1,3 lub 2,3 W obu przypadkach fizyczne rozmieszczenie modulow jest identyczne. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...