dziobek1166 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Otóż mam taki problem z tym programem nie widzi mojej nagrywarki i nie mogę przez to nagrać swojego projektu na płytę dvd poniżej screen: proszę o pomoc może muszę cos zainstalować dodatkowo?? mam viste ultimate 64bit co nikt nie ma visty 64bit?? wszyscy na xp jadą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 1. To proste przeciąganie na pusty krążek już nie działa? Teraz jest oddzielna aplikacja? 2. Większość siedzi na XP/Seven. 3. A bios widzi nagrywarkę? Może masz jeden kanał IDE wyłączony w biosie lub Windows? Wcześniej działało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobek1166 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 1. To proste przeciąganie na pusty krążek już nie działa? Teraz jest oddzielna aplikacja? 2. Większość siedzi na XP/Seven. 3. A bios widzi nagrywarkę? Może masz jeden kanał IDE wyłączony w biosie lub Windows? Wcześniej działało? nagrywarka działa bo przeciesz innymi programami normalnie nagrywam płyty tylko w z tym programem coś jest musze w nim wybrać nagrywarke dvd no i jak chcę wybrać to nie ma żadnej tak jak to widac na sreenie. program był w systemie tak samo jak jest tez windows media player czy windows movie maker. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Domyślam się, że to narzędzie zintegrowane z Windows. Haczyk w tym że kiedyś zamiast tego bubla (za czasów XP) wystarczyło w Exploratorze przeciągnąć wybrane pliki na ikonę napędu z włożoną wcześniej czystą płytą. Skoro inne aplikacje widzą nagrywarkę, to proponuję wybrać jedną z darmowych i jej używać. Odnośnie zaś samego problemu, to może dostęp do nagrywarki jest zablokowany z poziomu menu aplikacji lub uprawnień w systemie. Generalnie dziwny przypadek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobek1166 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Domyślam się, że to narzędzie zintegrowane z Windows. Haczyk w tym że kiedyś zamiast tego bubla (za czasów XP) wystarczyło w Exploratorze przeciągnąć wybrane pliki na ikonę napędu z włożoną wcześniej czystą płytą. Skoro inne aplikacje widzą nagrywarkę, to proponuję wybrać jedną z darmowych i jej używać. Odnośnie zaś samego problemu, to może dostęp do nagrywarki jest zablokowany z poziomu menu aplikacji lub uprawnień w systemie. Generalnie dziwny przypadek. ta aplikacja nie tylko nagrywa płyty ale robi rózne fajne rzeczy z filmem dodaje efekty fajne inne aplikacje nie mają takich funkcji. ta aplikacja tworzy menu 3d filmu i fajnie to wyglada ma takie fajne przejścia pomiędzy filmami i na tv fajnie by to wyglądało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...