Skocz do zawartości
dziobek1166

Windows Dvd Maker

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż mam taki problem z tym programem nie widzi mojej nagrywarki i nie mogę przez to nagrać swojego projektu na płytę dvd poniżej screen:

post-171107-1245930084_thumb.jpg

proszę o pomoc może muszę cos zainstalować dodatkowo?? mam viste ultimate 64bit

co nikt nie ma visty 64bit?? wszyscy na xp jadą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. To proste przeciąganie na pusty krążek już nie działa? Teraz jest oddzielna aplikacja?

2. Większość siedzi na XP/Seven.

3. A bios widzi nagrywarkę? Może masz jeden kanał IDE wyłączony w biosie lub Windows? Wcześniej działało?

nagrywarka działa bo przeciesz innymi programami normalnie nagrywam płyty tylko w z tym programem coś jest musze w nim wybrać nagrywarke dvd no i jak chcę wybrać to nie ma żadnej tak jak to widac na sreenie. program był w systemie tak samo jak jest tez windows media player czy windows movie maker.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się, że to narzędzie zintegrowane z Windows. Haczyk w tym że kiedyś zamiast tego bubla (za czasów XP) wystarczyło w Exploratorze przeciągnąć wybrane pliki na ikonę napędu z włożoną wcześniej czystą płytą.

Skoro inne aplikacje widzą nagrywarkę, to proponuję wybrać jedną z darmowych i jej używać.

Odnośnie zaś samego problemu, to może dostęp do nagrywarki jest zablokowany z poziomu menu aplikacji lub uprawnień w systemie. Generalnie dziwny przypadek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Domyślam się, że to narzędzie zintegrowane z Windows. Haczyk w tym że kiedyś zamiast tego bubla (za czasów XP) wystarczyło w Exploratorze przeciągnąć wybrane pliki na ikonę napędu z włożoną wcześniej czystą płytą.

Skoro inne aplikacje widzą nagrywarkę, to proponuję wybrać jedną z darmowych i jej używać.

Odnośnie zaś samego problemu, to może dostęp do nagrywarki jest zablokowany z poziomu menu aplikacji lub uprawnień w systemie. Generalnie dziwny przypadek.

ta aplikacja nie tylko nagrywa płyty ale robi rózne fajne rzeczy z filmem dodaje efekty fajne inne aplikacje nie mają takich funkcji. post-171107-1246004643_thumb.jpg

ta aplikacja tworzy menu 3d filmu i fajnie to wyglada ma takie fajne przejścia pomiędzy filmami i na tv fajnie by to wyglądało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi