laryzbyszko Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mogę je kupić za tą samą cenę. Nie wiem którą wybrać. Zależy mi na ciszy (w najmniejszym stopniu), wydajności, stabilności, bezawaryjność. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Toxic ma system chłodzenia vapor-x + jest lekko podkręcony , więc jak masz jedną cenę za wersje z taką samą ilością pamięci to bierz toxica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus09 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Z jakiego sklepu karta i w jakiej cenie ? Tez się nad tym zastanawiałem ale z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laryzbyszko Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 za 650 zł. Nie wiem tylko czy Toxic nie będzie za głośny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 za 650 zł. Nie wiem tylko czy Toxic nie będzie za głośny Toxic raczej nie powinien, będzie cichszy od referenta napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...