Wajcha Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Witam! Ostanio dostalem do reki stacje robocza firmy Sylicon Graphics. Sracja obsugiwala jakies drukarki czy cos nie weim dokłądnie. Monitor podobno jest super ale jest problem. Złacze jest kosmiczne. Nie wiem jak to zrobić. Moze ktos z was miał już do czynienia z tymi monitorami to bedzie wiedzial co z tym zrobic. Czy da sie jakas przejsciowke zrobić. To wyglada troche jak zwykle wejscie do grafiki z ta roznica ze ma po jednej stronie 2 duze bolce i po drugiej jeden Pierwsze cos takiego widze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 da sie przerobic, wiem bo mam takich duzo w robocie i tez sie zastanawialem kiedys nad tym - wygogluj, sa schematy, tylko dcc nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qra Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Możesz też sprawdzić na: http://www.hardwarebook.net/ Sporo mają opisów do nietypowych złączek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...