qqrydza Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 http://www.lucasarts.com/games/monkeyisland/ Guybrush Threepwood wraca w nowej wersji. Nie ma co się rozpisywać... video na stronce gry wyjaśni wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Już jest! CLICK 8,99€ Relive the swashbuckling humorous misadventures of the wannabe pirate Guybrush Threepwood Go on a daring adventure in your attempt to become the most infamous pirate in the Caribbean Win the heart of the beautiful governor, Elaine Marley Along the way, confront the evil ghost pirate, LeChuck Play it again for the first time All new re-imagined contemporary art style, hand-drawn to feature animation quality Re-mastered music score presented in full orchestrated detail Complete voice over using the original Monkey Island™ franchise cast brings the story and characters of the original adventures to life like never before Scene-for-scene hot swap allows for seamless transition between special edition and classic modes anywhere and at any time Includes all new features All new intuitive game interface and controls provide a more interactive gameplay experience In-game puzzle hint system keeps the puzzles fresh and fun System Requirements OS: Windows XP® or Windows Vista® Processor: Intel Pentium 4 3GHz or AMD Athlon 64 3000+ Memory: 256 MB RAM, 512 MB for Vista Graphics: 128 MB with Shader Model 2.0 capability DirectX®: 9.0c (March 2009) Hard Drive: 2.5GB free hard drive space Sound: DirectX® 9.0c compliant sound card Controller support: Xbox 360 controller Edytowane 15 Lipca 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 15 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2009 Pewnie i tak się skuszę, ale czy nie odrzuca Was ta cukierkowa grafika? Ja wiem to nie jest najważniejsze (szczególnie, że od wczoraj gram w diablo 2), jednak w tym wypadku taka zmiana wpływa zdecydowanie na odbiór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Umieram gdy patrzę na wymagania :) Ale chyba warto będzie sobie przypomnieć tego hita w odświeżonej oprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Pewnie i tak się skuszę, ale czy nie odrzuca Was ta cukierkowa grafika? Ja wiem to nie jest najważniejsze (szczególnie, że od wczoraj gram w diablo 2), jednak w tym wypadku taka zmiana wpływa zdecydowanie na odbiór. No tak, bo pierwowzor byl mroczny niczym Silent Hill ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 (edytowane) Nie przesadzaj niczego takiego nie napisałem. Wystarczy porównać obrazki i być może zrozumiesz o co mi chodzi. http://polygamia.pl/Polygamia/51,95334,6798424.html?i=6 Głównie chodzi mi o te 2 screeny, bo co do reszty absolutnie nie mam zastrzeżeń. Edytowane 16 Lipca 2009 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Jak dla mnie do takiej gry grafika idealna. Ściągam właśnie triala na konsolę, zobaczymy co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2009 Nie gra nikt? :D Ja wczoraj kupiłem. Na prawdę niezły remake i w każdej chwili można przejść w oryginalny typ gry (piksele). Mam już za sobą ponad 20% gry a gram od samego rana ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Trzeba bedzie zakupic i pograc i znalezc miejsce na polce na ten tytul... kazda z czesci Monkey Island byla super - remake pewnie tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja czekam na trójeczkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Gra legenda, ile to godzin człowiek przesiedział przy tej serii przed monitorem. Co do remaku to mi też grafika nie pasuje zbytnio. Nie wiem dlaczego, ale nie pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Jesli komus malo Monkey Island, to niech zassa demko Tales of Monkey Island... i pozniej kupi pelna wersje, bo zapowiada sie 5 fajnych epizodow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...