danrok Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 (edytowane) Witam, potrzebuję zgrać film, który mam na kasecie VHS na płytę DVD. Nie chcę jednak kupować do tego drogiej nagrywarki. Podobno da się to zrobić z użyciem karty telewizyjnej. Mógłby ktoś poradzić jaką kartę najlepiej do tego zadania kupić? Nie będzie ona używana później więc nie chcę wydawać majątku, żeby przerobić sobie parę filmów. Ma ktoś może też informacje jak to dokładnie przerobić?:) EDIT: Wyczaiłem jeszcze takie urządzonko: http://www.allegro.pl/item617433544_video_..._studio_10.html warte to tych pieniędzy?:) Edytowane 25 Czerwca 2009 przez danrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 danrok napisał(a): warte to tych pieniędzy?:) taniej... http://www.allegro.pl/item664745351_video_...dio_10_gr1.html i odpowiedz brzmi ze warte ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweelo Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 A czy jeżeli kupiłbym ten konwerter to czy trzeba dokupić jeszcze jakieś przejsciówki? Nie połączę tego z magnetowidem przecież... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 No właśnie jak to jest z podłączeniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweelo Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 :angry: Powie ktoś, jak to jest z podłączeniem tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A skąd ktoś ma wiedzieć jakie wyjścia masz w magnetowidzie? Jak masz SCART to kupujesz przejściówke SCART->4xRCA, wtedy masz wyjście S-Video, Composite i stereo audio. Jak z jakością obrazu tego urządzonka? Są stery do Visty x64? Sensowny soft? Pozwala na kompresję do MPEG-2 i stworzenie DVD-Video? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweelo Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Mam wyjście cinch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...