n30 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 W pierwszym komputerze z sygnaturki zmieniłem kartę na GF 260 (216) od Gigabyte. Po tej zmianie pojawił się problem, nie zawsze pojawia się post i wczytywanie systemu (przelatujacy paseczek). Mianowicie system za każdym razem się wczytuje, a na monitorze nic sie nie pokazuje. Dopiero jak system wchodzi na wyższa rozdzielczość na ekranie normalnie pojawia się obraz. Dzieje się to średnio co drugie uruchomienie. Próbowałem już: -zaktualizować bios w płycie -zmienić DVI -pobawić się opcjami w biosie, taktowanie PCI-E, która grafika pierwsza ma się włączać, Co może być przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 w BIOSie ustawia się, czy ma się pokazywać chyba "start-up screen" czy coś w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n30 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 To raczej nie to, bo i wczytywanie windows-a mnie się tez nie pojawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdebik Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Monitor zostal ten sam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Gigabyte 260 maja wade...: http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=486336&hl= Nie kazda , ja mam F3 i dziala - u Ciebie pewnie dzieje sie to co w tym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...