Gość Adamuss13 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 (edytowane) Dziś, 25.06 EA udostępniło swoje darmowe dzieło. Rozpoczeła się otwarta beta Nie potrzeba już żadnych CD-KEYów od "znajomych" - wchodzimy na stronę, robimy konto EA, ściągamy clienta i gramy! Zagraj już teraz w Battlefield Heroes za darmo! Działa tylko na IE lub Firefoxie. Edytowane 26 Czerwca 2009 przez Adamuss13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiel797 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) A jak to pobrać? Edytowane 26 Czerwca 2009 przez Kiel797 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saibamen Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Musisz się zarejestrować i pobrać grę przyciskiem PLAY NOW! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiel797 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Niezłe, jakie macie postacie? Ja karabiniera (LKM) na 8 lvl rakietnica + jakiś tam kupiony lkm, mój ulubiony pojazd: samolot. Straciłem samolotów (Wrogowie podjeli próbę ataków) 14 Zabili mnie w powietrzu (W samolocie) 5 Zniszczyłem wrogich samolotów: 7 Uszkodziłem do minimalnej hp samolot: 9 lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 To jest cover team fortress 2 czy tylko ja odniosłem takie wrażenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 To jest jakaś gra dla małych dzieci i praktycznie nie ma nic wspólnego z TS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 A czym się różni - otwarta beta od wersji finalnej w przypadku darmowej gry? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahir- Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Niczym, jeżeli nie poprawili pingów i nie dali jakiegoś wyboru serwerów to ja dziękuję ... Grałem w zamkniętą bete i nic porywającego to nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Niczym, jeżeli nie poprawili pingów i nie dali jakiegoś wyboru serwerów to ja dziękuję ... Grałem w zamkniętą bete i nic porywającego to nie było. Ja też... gra straszliwie nudna, już wolę zumę na komie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 A mnie się tam podoba gierka, przynajmniej już jakoś tych przyjaciół rozwiązali, bo wcześniej to dopiero był dramat :P Ogólnie fajne do popykania sobie raz, drugi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) Chodzi to komuś na Linuksie i FF?........ Mam nadzieje że o nas nie zapomnieli... :/ a jednak winxp or vista fuk...... Edytowane 30 Czerwca 2009 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 (edytowane) http://appdb.winehq.org/objectManager.php?...TestingId=39947 Ale ostatnie testy przed PunkBusterem, który chyba nie działa? Edytowane 30 Czerwca 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiel797 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Słyszałem że chyba US dostawało na email od producentów za free "Rendem Code" który zawierał 2445 Battlefunds, mi nic nie dotarło, zarejestrowałem się 4 dni temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja wiem o 200 BF, ale to chyba tylko dla uczestników zamkniętej bety. Dzisiaj dostałem na maila medal za uczestnictwo w Becie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiel797 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Postacie z bety będą i tak skasowane, beta jest zamknięta całkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 30 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 ja mam dwa "heroic beta medal code" do rozdania jak ktos chcesz zaprawszam na priv :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kiel797 Opublikowano 1 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2009 Jednego medalu już nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...