Bandit01 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Witam, mam problem z uruchomieniem niektórych stron językowych nvidii, np. pl, .de, .fr inne typu .com działają bez zarzutów. Dzieje się już tak od około tygodnia, wcześniej było ok. Firefox oraz inne przeglądarki pokazują - Błąd wczytywania strony. Antywirus: Kaspersky Internet Security 2009 - wyłączenie go nie pomaga, może zapisał gdzieś swoje "reguły" nie mam pojęcia. Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Spróbuj przez www. U mnie samo nvidia.pl nie działa, jednak z prefiksem już tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Próbowałem różnych sposobów, nawet z http:// i nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Hmmm... a cóż takiego niezwykłego zawiera polska wersja tej strony, czego nie mają inne ?? Spróbuj tym linkiem: nvidia.pl Anonymouse Edytowane 26 Czerwca 2009 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Ten link działa, ale nie ładują się odnośniki, nawet początkowa animacja, są tylko nagłówki typu - sterowniki itd. Edytowane 26 Czerwca 2009 przez Bandit01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Masz proxy? Jeśli nie miałeś wcześniej, to pewnie antywirus Ci coś skopał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 No też tak sądze, nei mam proxy. Tylko nie wiem jak to odblokować ;l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Wejdź do Panelu Sterowania, wybierz Opcje Internetowe, a następnie zakładkę Połączenia. Otwórz Ustawienia sieci LAN i odznacz ptaszek przy Serwer proxy. Mam vistę, lecz na XP tak samo to mniej-więcej wygląda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Też mam vistę, nie było zaznaczonego ptaszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekus Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Mam ten sam problem , nie działa mi nvidia.pl nie mam proxy i nie mam problemu ani z firewallem ani antywirem ( po ich wyłączeniu to samo jest...) co jest kurna?!? a w odpowiedzi na post Yogiego, ano jest coś czego nie ma na np na nvidia.com a mianowicie sterowniki do grafiki dla pl, bo jak wejdziesz na nvidia.com i wybierasz dla pl to i tak kieruje na stronke pl, a że ta mi działać nie chce o nic nie zrobie;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Czekus, tez masz Kasperskyego? Używasz firefoxa i dodatku Adblock plus? Masz Vistę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Nie. Mam Xp, używam Nod'a. Firefoxa i Kerio i taka sama konfiguracja jak zawsze, chcialem sciagnac stery do grafiki kilka dni temu i sie okazalo ze mi nvidia nie dziala. Na żadnej przeglądarce nie działa ani po wyłaczeniu całego stuffu do ochrony wiec nie wiem co jest grane ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Heh, no to mam to samo, tylko, że inne programy i nawet inny windows :\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 ale to jest jakaś bzdura, nvidia.com działa a pl juz nie, poza tym wzystko inne gra, myslałem ze moze java albo coś zablokowane wyłaczylem wszystkie rezydentne ocrony i na łysym wrecz systemie probowalem i to samo....nie wiem o co tu chodzi ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Też nie wiem, ale zauważ, żę .de i .fr też nie działa! To jest chore, ja też usuwałem wszystko praktycznie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jakie macie filtry w adblocku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekus Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 tzn ja wyłączyłem wszystkie osłony i wszystko co by mogło ograniczać sieć, i nic to nie dało...jestem bezsilny...nawet w sieci nic o tym znaleźć nie można ehh...;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Na Twoim miejscu zadzwoniłbym do ISP (dostawcy) i od niego dowiadywał się konkretów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioras Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 (edytowane) Spróbuj zmienić serwer DNS przydzielany przez Twojego dostawcę na jakiś pierwszy lepszy, który znajdziesz w sieci. Edytowane 27 Czerwca 2009 przez pioras Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit01 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 To powiedz mi jak to zrobić, innym od mojego dostawcy strona działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CUBEGAME Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 ja ma ten sam problem z strona nvidia.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...