Sopel Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 U mnie w okolicy, co druga osoba twierdzi że MJ wybielił sobie skórę... absurdy ciągną się aż do grobu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 qrna smutno mi się bardzo zrobiło jak oglądałem tą transmisję z pożegnania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Smutno to mi się zrobiło, jak słyszałem niektórych Jego pseudo przyjaciół. Rodzinka też oryginalna i światu ogłosiła jaki to teraz żal, a jeszcze niedawno MJ był personą "non grata". No, ale cóż, teraz czas na odcinanie kuponów. Edytowane 7 Lipca 2009 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) przepisałeś dokładnie to co baba z plejady (notabene też szmatławy serwis) powiedziała na tvn24 hehe, było jak było jednak ceremonia była wzruszająca. Edytowane 7 Lipca 2009 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 (edytowane) Nie przepisałem. Miałem i mam takie samo zdanie [tu małe sprostowanie - na niektóre] sprawy, jakie wygłosili obecni w studiu, patrząc na to z innego, "trzeźwiego" punktu widzenia. Bardzo rzadko używam takich określeń w stosunku do ludzi, jak król, geniusz, itp., ale MJ jest królem POPu, i nikt mu tego nie odbierze. Edytowane 7 Lipca 2009 przez mortex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Mnie tylko Ciekawi skąd Ci ludzi zgromadzeni w tym studio mają takie informacje jakiś gość tam z pełnym przekonaniem mówił jakie to bolesne są zabiegi usuwania pigmentu ze skóry które to Jackson sobie na pewno wykonywał...? skąd on ma takie informacje, że wypowiadał się z takim świętym przekonaniem. Odnośnie rodziny i "sztucznych łez" jak by nie było to jednak był to dla nich syn, brat, ojciec i jaka by była sytuacja pomiędzy nimi to w takiej chwili łzy moim zdaniem zawsze cisną się na policzek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 Nie odniosę się akurat do tej konkretnej wypowiedzi, bo nie mam pojęcia o jakim zabiegu on mówił. Sporo wiem na temat bielactwa, bo dopadło mnie 6 lat temu, sporo czasu i pieniędzy poświęciłem (w końcu się poddając i akcepując je, bo inaczej można zjechać sobie psychikę) aby z tym walczyć, a o farmakologicznym sposobie wybielania nigdy nie słyszałem. Czas posłuchać trochę muzy. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Ceremonia była długa, ale calkiem emocjonalna. Pewnie, że pewne 'występy' były wyreżyserowane, ale w końcu to miało w zamierzeniu być widowisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Nie mam nic do MJ, ani jako piosenkarza, ani jako człowieka. Przykro mi tylko, że z jego pogrzebu robi się prawie żałobę narodową w każdym kraju. W radiu i TV od 3 dni nic innego się nie słyszy. Natomiast gdy MJ żył, to o jego kawałek w radiu było równie ciężko, jak o Metallicę czy Nirvanę. Przerażające jest to, że ci wszyscy ludzie robią na jego pogrzebie wielkie pieniądze. Pomijając już to wszystko, to chyba nawet papieża tak nie żegnali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Pomijając już to wszystko, to chyba nawet papieża tak nie żegnali... Szał na punkcie JP2 był tylko w Polsce, MJ był uwielbiany na całym świecie i na pewno jego muzyka trafiała do szerszego grona odbiorców, więc nie ma w tym nic dziwnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Szkoda ze musial umrzec by media przypomialy sobie o tym kim naprawde byl M.J. <_< Nie mowie tu a fanach, zwolennikach czy tym ktorym jego tworczosc sie poprostu podobala. Wg. mnie nie tyle olbrzymi talent co praca , praca i jeszcze raz praca nad swoimi umiejetnosciami od najmlodszych lat, nawet mimo jego woli ( zmuszanie przez ojca do cwiczen ), uczynila go geniuszem w jego fachu. Bez watpienia byl kims wyjatkowym i zasluguje na oddanie mu czci . R.I.P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 co do wielkiego medialnego show: to w koncu USA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 8 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2009 Z cyklu podeslane od kolegi: http://www.eternalmoonwalk.com/ Jon Lajoie - Michael Jackson is Dead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Jon Lajoie - Michael Jackson is DeadChwytliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silvana Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 ^ Mocne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1710 Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Mocne, ale mówi sama prawdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) :D Edytowane 10 Lipca 2009 przez reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrowski Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Najpierw zrobili z niego pedofila, teraz robią z niego bohatera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...