piterq1991 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam! Wyskakuje mi co jakiś czas blue screen na laptopie. Proszę o sprawdzenie loga ComboFix'a http://wklej.org/id/112203/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Jaki plik powoduje blad? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Tego właśnie niestety nie wiem, bo to siostry laptop, a przymnie jeszcze ten błąd nie wyskoczył. Jedyne co mi przyszło na myśl to przeskanowanie ComboFix'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Combofix nie jest narzędziem do robienia logów. Przeczytaj przyklejony temat. Jeśli nie wierzysz, to przeczytaj komunikat przy jego uruchomieniu, który wcześniej szybko ominąłeś. BSODy przeważnie powodowane są przez problemy sprzętowe lub sterowniki. Nie znam osobiście przypadku, aby wirus/robak powodował BSODy. Zastosuj się do uwag na temat BSODów w przyklejonym temacie na podstawowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2009 Nie musi przy Tobie wyskakiwac, wystarczy uzyc Debuggera i podac nazwe pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...