Skocz do zawartości
clooney

no ... taki numer ...

Rekomendowane odpowiedzi

co powiecie na to:

instaluję WinXP na takim sprzęcie: Duron 1.1, GA-VAXP, 256 DDR, GF2MX 64, obudowa + zasilacz ---> szajs (najtańszy), itd,

a tu mi sukinsyn (WinXP pokazuje, że wszystkie (słownie: wszystkie możliwe urządzenia) nie posiadają certyfikatu Microsoftu, łącznie z CD-Romem, procesorem i pozostałym Hardwarem),

jak żyję nie widziałem czegoś takiego ( a trochę poinstalowałem).

Po instalacji wszystko hula (na razie ) wporzo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Windows to sprawa ktora sie zadnym filozofom nawet nie snila :).

Mialem kiedys bardzi ekscytujacy blad systemowy.

Wyskoczylo mi okienko z tekstem:

"Błędny błąd" :-D

Niepamietam wersji windowsa ale to byl ktorys z serii 9X

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe mi podczas instalacji sterow do ATI w win me wyskoczylo " nastapil katastrofalny blad" i co ciekawe wszystko dziala jak trzeba a katastrofy jak nie bylo tak nie ma behebh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe mi podczas instalacji sterow do ATI w win me wyskoczylo " nastapil katastrofalny blad" i co ciekawe wszystko dziala jak trzeba a katastrofy jak nie bylo tak nie ma behebh

hehehe... tez to kiedys mialem :twisted: ale jeszcze zyje ja i moj komp :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedys instalowałem XP u kolegi. Dochodzi do momentu gdzie trzeba przeczytać (kto to czyta ?) i potwierdzić licencję a tu komunikat "Instalator nie może znaleźć licencji".Oczywiście instalacje przerwało i dopiero po ponownym formacie dysku licencja sie znalazła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedys instalowałem XP u kolegi. Dochodzi do momentu gdzie trzeba przeczytać (kto to czyta ?) i potwierdzić licencję a tu komunikat "Instalator nie może znaleźć licencji".Oczywiście instalacje przerwało i dopiero po ponownym formacie dysku licencja sie znalazła.

:lol: :lol: :lol: dobrze ze format pomogl bo tak to trzeba by dzwonic do M$zeby wyslali ci kopie licencji ;) :P :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...