clooney Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 co powiecie na to: instaluję WinXP na takim sprzęcie: Duron 1.1, GA-VAXP, 256 DDR, GF2MX 64, obudowa + zasilacz ---> szajs (najtańszy), itd, a tu mi sukinsyn (WinXP pokazuje, że wszystkie (słownie: wszystkie możliwe urządzenia) nie posiadają certyfikatu Microsoftu, łącznie z CD-Romem, procesorem i pozostałym Hardwarem), jak żyję nie widziałem czegoś takiego ( a trochę poinstalowałem). Po instalacji wszystko hula (na razie ) wporzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 w koncu to windows :lol: niektorych spraw jakie wywala ten system nie da sie racjonalnie wytlumaczyc pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Windows to sprawa ktora sie zadnym filozofom nawet nie snila :). Mialem kiedys bardzi ekscytujacy blad systemowy. Wyskoczylo mi okienko z tekstem: "Błędny błąd" :-D Niepamietam wersji windowsa ale to byl ktorys z serii 9X Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 He he - Mi dosc czesto wywalalo Nie mozna zamkonczyc poniewaz NIEZNANY pracuje :) albo Blad Przeznaczony dla wyzszych wersji systemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 hehe mi podczas instalacji sterow do ATI w win me wyskoczylo " nastapil katastrofalny blad" i co ciekawe wszystko dziala jak trzeba a katastrofy jak nie bylo tak nie ma behebh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 hehe mi podczas instalacji sterow do ATI w win me wyskoczylo " nastapil katastrofalny blad" i co ciekawe wszystko dziala jak trzeba a katastrofy jak nie bylo tak nie ma behebh hehehe... tez to kiedys mialem :twisted: ale jeszcze zyje ja i moj komp :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a mi sie nie wyswietlaja bledy eheheheh pewnie dlatego, ze mam tego szajsowatego ecs na sisie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 a mi sie nie wyswietlaja bledy eheheheh pewnie dlatego, ze mam tego szajsowatego ecs na sisie ;) do czasu, do czasu... ;) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 to ile mam czekac... juz z poltora roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 jak kiedys oproznialem kosz, to wywalilo mi komunikat czy aby na pewno chce wywalic WINDOWS <wow> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Ja kiedys instalowałem XP u kolegi. Dochodzi do momentu gdzie trzeba przeczytać (kto to czyta ?) i potwierdzić licencję a tu komunikat "Instalator nie może znaleźć licencji".Oczywiście instalacje przerwało i dopiero po ponownym formacie dysku licencja sie znalazła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Ja kiedys instalowałem XP u kolegi. Dochodzi do momentu gdzie trzeba przeczytać (kto to czyta ?) i potwierdzić licencję a tu komunikat "Instalator nie może znaleźć licencji".Oczywiście instalacje przerwało i dopiero po ponownym formacie dysku licencja sie znalazła.:lol: :lol: :lol: dobrze ze format pomogl bo tak to trzeba by dzwonic do M$zeby wyslali ci kopie licencji ;) :P :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...